buda bizim astra f imiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

önder61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
YENİ RESİMLER 2. SAYFADADIR
fotoraf0001j.jpg

---
green kutu içi hava filtresi
katalizör iptali
performans son susturucu
---
15 inç krom jantlar michelin lastikler
Sonar angel eyes farlar
8000k xenon
arka spoiler
tamponlar ve aynalar gövde rengine boyandı
pioneer deh1120 teyp

to be continued ....

fotoraf0014aw3.jpg

fotoraf0015dj8.jpg

fotoraf0019ks9.jpg

spoiler
grnt015qc3.jpg

grnt012jg4.jpg

grnt014ro6.jpg
grnt040uu0.jpg

Son düzenleme:
Önder maaşallah güzel olmuşşş...Benden birde yay takma tavsiyesi gelsin sana..Bizim burda birinde var müthiş duruyor araba..Ben bile düşünüyordum bir ara ama malum garaja girerken bir yükselti var altı sürter diye yapamıyorum.....Birde sol arka kapı değişikmi yoksa boyamı var?Renk farklı gibi geldii...

Önder maaşallah güzel olmuşşş...Benden birde yay takma tavsiyesi gelsin sana..Bizim burda birinde var müthiş duruyor araba..Ben bile düşünüyordum bir ara ama malum garaja girerken bir yükselti var altı sürter diye yapamıyorum.....Birde sol arka kapı değişikmi yoksa boyamı var?Renk farklı gibi geldii...

sağol mutlu abi yay güzel olur ama bizim buralardada baya bi hız kesici yükseltiler var sorun olabilir:confused: bide kapı işini nası farkettin helal olsun walla abi :D opel almanyadan gelen kapı ile değişti

araba güzel maşallah diri duruyor güle güle kullan

önder araban süper olmuş,jantlar pek benim tarzım olanlardan diil ama yakışmış.
yay bizim araçları her tümseğe değdirir bence, 5 kişi binince bile ufacık tümseklere değiyor meret..

Önder gerçekten süpermiş aracın:) allah kaza bela vermesin gece resimler açılmadıydı bugün detaylı olarak inceledim harika gerçekten yanlız kapı çok belli arabanın kaportasından anlayan biri anlar:o ayrıca önder tamponları boyatmak gerekiyo benim ilk işim boyatmak olacak siyah aracın görüntüsünü boğuyo:o :) bide angel,yay taktınmı sedan olduğu için daha bi süper duruyo;) bide tabiki camlara film;) yani tampon boyatma,film,yay,angel;) ben bunu sedan F kasada gördüm aynı enk gerçekten harika para olsa yapılacak aşamalar:) :) :) :good:
Bide Önder çoğu usta Bejle Şampanya rengini çok karıştırıyo ;) benimde araçta bi çiziği bejle boyamaya kalmış öle bi sırıtıyoki:cry: ilk işim oaraya bi çözüm bulmak:) :D

çok güzel maşallah böyle f kasa lar görünce mutlu oluyorum valla :D
gerçi krom jant benim zevkime pek uygun değil ama olsun sen beğendiysen daha ötesi yok zaten tampon boyama konusunda haklısın açık renk olduğu için sizinkinde tamponlar fazla sırıtıyor ama bak benimkinde nerdeyse güzel bile duruyor bide stoplardaki sinyal ve geri vites bölümünü siyah yapmanı öneririm görüntüyü çok değiştiriyor bu arada lastiklerin ölçüsü nedir?

Önder temiz duruyor araban güle güle kullan tamponları boyatacaksan kapı kolları kalabılır cunku cıtalar siyah olduğu ıcın kapı kollarıda sıyah olup gls görunumu verebılırsın birde kapı kolları sık kullanıldıgı ıcın boyanın atma ıhtımalı yuksek olabılıyor.

Geri