buda bizim astra f imiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ALLAH kaza bela vermesin kardes..

çok teşekkürler arkadaşlar

alican kardeş lastikler 185/60 r15 ölçüsünde

tampon işine gelince açıkçası plastik üstüne boya atılacağı için daha sonradan dökülür diye çekiniyorum
ama bakalım bu gidişle tampon aynalar boyancak yan koruma çıtalarınıda çıkaracağız büyük ihtimalle bakalım boya işinde karar vermedik daha o beklemede
şuan başka öncelikler var ;)

to be continued...........:D

önder araç tertemiz maşallah kazasız belasız kullan yapılacak işlemlerden sonra araç mükemmel olucak kolay gelsin

önder araç tertemiz maşallah kazasız belasız kullan yapılacak işlemlerden sonra araç mükemmel olucak kolay gelsin

teşekkürler yüksel daha iyileri senin olsun

Son düzenleme:
çok teşekkürler arkadaşlar

alican kardeş lastikler 185/60 r15 ölçüsünde

tampon işine gelince açıkçası plastik üstüne boya atılacağı için daha sonradan dökülür diye çekiniyorum
ama bakalım bu gidişle tampon aynalar boyancak yan koruma çıtalarınıda çıkaracağız büyük ihtimalle bakalım boya işinde karar vermedik daha o beklemede
şuan başka öncelikler var ;)

to be continued...........:D

tamponda boya atma riski çok fazla haklısın bazen görüyorum tamponları boyanmış f kasalar ama çoğu dökülmüş özellikle ön tamponlar dökülmüş taş filan çarpmasından. aslında çıkma boyalı tampon bulmak lazım oda iyi olabilir ben aslında bulmuştum ama sonra vazgeçtim istersen özelden tel. numarasını verebilirim;)

tamponda boya atma riski çok fazla haklısın bazen görüyorum tamponları boyanmış f kasalar ama çoğu dökülmüş özellikle ön tamponlar dökülmüş taş filan çarpmasından. aslında çıkma boyalı tampon bulmak lazım oda iyi olabilir ben aslında bulmuştum ama sonra vazgeçtim istersen özelden tel. numarasını verebilirim;)

eyw alican ama şuan da tampon boyama işini askıya aldık
daha önemli öncelikler var zaten boyamak içime sinmez tampona bi operasyon yapacaksam eğer oda çıkma gls tamponu bulmak olur
şimdi aklım steinmetz panjur ve angel eye işinde ama bakalım kısmet :D

önder en açık renk bi cam filmi yaptır derim.bende var, çok şık duruyo.bi dene derim.bide kaliperleri boyat.[bence]

güle güle kullan çok şık olmuş.

önder en açık renk bi cam filmi yaptır derim.bende var, çok şık duruyo.bi dene derim.bide kaliperleri boyat.[bence]

güle güle kullan çok şık olmuş.

abi kaliperler ve kampana zaten boyandı yakından krom jantla birlikte müthiş duruyo resimlerde çok belli olmamış

Geri