buda bnm SARIZEYBEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yahu ben göremedim Yalçın abi, nereye götürdün ben göremeden :( ;)

bitmek üzere takılıyor hattaa bitti gibi bişi deli bişi oldu ama :):) YOLLARDA PARIL PARIL Bİ SARI GÖRÜRSENİZ BULAŞMAYIN O BENİMDİR :):)
sonrada aracınızın ayarları ile oynamayın sizin aracınız zaten gidiyor (size gitmiyor gibi gelebilir ama )sarı zeybek bi farklı gidiyor...
aracınızın ayarları düzgün o anormal ;:):):)

foto koyarsan sevinirim abi.hayırlı olsun

Hayırlı olsun...
Bu sabah geldim ama dükkanda yoktun 10:45 e kadar saksı modunda bekledik:) camda cep vardı aradık ulaşamadık bu akşam belki bi kapını tıklarım yada yarın sabah uğrarım... Yarın müsaitse tabiii... Değilse bi kapı önünü süpüreyüm çöpleri falan dökeyim :)
(Alper le gelmiştik Ben Zafer:))

tekrardan hayırlı olsun güzel oldu boyası güzel ;)

c0c1fe44fb_sarizeybek.jpg

Kolay gelsin Yalçın bey, bende resimler görülmüyor bahsi geçen Sarızeybek bu mu? :)

konu başlığı "Atatürk" gibi olmuş bence hoş olmamış..

sorsanıza kım yapmıs motoruu :D

ben yaptım ben ıkı metre ılerde durdu motoru nasıl toplandıgı sadece ızledı arada anahtar verdı erayla muhabbet ettı yalanmı yalcın abıı :D

sakası bır yana harbı cok canlar yakıcakk hemde fenaa :)

sorsanıza kım yapmıs motoruu :D

ben yaptım ben ıkı metre ılerde durdu motoru nasıl toplandıgı sadece ızledı arada anahtar verdı erayla muhabbet ettı yalanmı yalcın abıı :D

sakası bır yana harbı cok canlar yakıcakk hemde fenaa :)
Artık ustalar senden korksun. Boya yapıyorsun, motor topluyorsun bakalım daha gizli kalmış ne hünerlerin ortaya çıkacak.

Geri