Buda ne abi yaa "SAHTE SUNROOF-SAHTE SANRUF-YANLANCI SUNROOF-TANVAN SUNROOF"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Buda ne abi yaa "SAHTE SUNROOF-SAHTE SANRUF-YANLANCI SUNROOF-TANVAN SUNROOF"

Tavan kaplama muayeneden geçmiyormuş diye duydum. geçen hafta kaplatıcaktım, muayene zamanı sökmeniz gerekicek dediklerinde vazgeçmiştim. Ama beyaz araca çok yakışıyor, araca ayrı bir hava katıyor. Hep merak etmişimdir tavan kaplamalar sökülürken boyada bir deforme, sökülme, atma vs. oluyormu bilen arkadaşlar başına gelenler varmı

Ynt: Buda ne abi yaa "SAHTE SUNROOF-SAHTE SANRUF-YANLANCI SUNROOF-TANVAN SUNROOF"

Arkadasim aracin tavanini folyo ile kaplatti muayeneden gecmez dedim gecer diyor, haksiz miyim sizce?

MeRt link' Alıntı:
Ben sipariş verdim, gelince detaylı inceleme ve fotoğraf başlığı açarım.  005hihih
mert uygulama resimlerini bekliyoruz belki bende orjinalini pital ettirip bundan takarım  011zaa

MeRt link' Alıntı:
Ben sipariş verdim, gelince detaylı inceleme ve fotoğraf başlığı açarım.  005hihih

nerden siparişi verdin? ben de verecemde?

Alıp takarsın tamam da sonra arabaya biri binince kafasını bir kaldırınca nasıl rezil olacan :D

Bu güzel duruyor herşey iyide sıkıntı parkedince. Bir bakıyor adam aaa altı yok :D

sallierim link' Alıntı:
Alıp takarsın tamam da sonra arabaya biri binince kafasını bir kaldırınca nasıl rezil olacan :D
İçinede dikdortgen perde tak surgulu. Adana'da o guneste kimse ac demez gunduz vakti.

Yada gokyuzu resmi yapistirabilirsin tavana :D

Ynt: Ynt: Ynt: Buda ne abi yaa "SAHTE SUNROOF-SAHTE SANRUF-YANLANCI SUNROOF-TANVAN SUNROOF"

Aydn link' Alıntı:
İçinede dikdortgen perde tak surgulu. Adana'da o guneste kimse ac demez gunduz vakti.
bu rezilligi cekecegime tavani komple kestirrim cascadaya benzer arac en azindan :D

Varla bizim burda toros tofas falan hep cascada ?

Geri