D
drwaverunner
Bilgi Girilmemiş
Ynt: bugün başıma gelen talihsiz ufak kaza
Altına imzamı atarım. Yaptırın ve keyfini sürün...
diagnotics link' Alıntı:Gercekten cok gecmis olsun cok buyuk birsey olmadigi icin kolay yapilr. Ama size soyle soyleyeyim bukdar hassas davranmak dogru degil cunku bende oyleydim simdi ne olursa olsun araba sonucta diyorum. Cunku gercekten sakinilan goze cop batiyor. Orjinalligini falan bosverin arabanin iciniz rahat binin bence alcak adam da tampon boyali die almiyosa almasin kardesim ben o 2. Eli alcak adam icin mi aldim arabayi yooo. Ee ne gerek var gocuk carpik arabayla gezmeye. Yok tikirti gelirmis yok cekmezmis yok boleymis soleymis. Ben de bunlari basta takip arabamdan zewk alamiyodum. Ama gelip audi a3 alan arkadasim bile arabama hayran olunca ben napiyom dedim. Sonra artik hic takmadan biniyorum. Burda cekmeme tikirti mikirti konularina da bakmiyorum bile. Ben kuzenin 80 bin tl lik cooper s ine bile bindigimde sag arka camin oralardan bozuk yolda tikirti geldigine bile sahit oldum. Ee cooper sonucta bmw bu da opel. 50 bin tl lik arabada nie gelmesin. Ayrica bole sorunlari 70 bin euroluk bmw320 d coupe de bile gordum. Arkadaslar dunyada ha bu araba tam olmus her yeri super diyebileceginiz arac yok ! Birakin kapi boyanmis deyip almayan adam veya fiyat kirmaya xalisan adam almasin. Gider veririm yeni araba alacagim yere ustune biraz ekler baska sifir arac alirim o 2. Elden alacak adam da defolur gider..
Altına imzamı atarım. Yaptırın ve keyfini sürün...