Bugün böyle birşey yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok Hoş bi çekim olmuş
Bazı kareleri reklam filminde bile kullanabilirler.
Tebrikler.

Acayip hoşuma gitti, özellikle kameranın açısı falan süper.Acilen benim de yapmam lazım. :)

Ayeeenn bende en kısa zamanda yapacağım kesinlikleee :) Çok güzel olmuş ;)

guzel calisma ama trafige bakilacak olursa turkiyede araba kullanmak cok zor gibi (bana gore)

+

kimsede sinyal kullanma aliskanligi yok gibi? bence sinyal takmasinlar turkiyedeki arabalarin coguna...agirlik yapmasin bari :)

Evet İstanbul'da araç kullanmak zor. Sadece İstanbul'un nüfusu kendi başına zaten Belçika'dan fazla sanırım :) Belçika'nın tümünde 5 küsür milyon kayıtlı araç varken, gene sadece İstanbul'da 2.65 milyon araç var. O yüzden biraz trafik oluyor gerçekten. Ancak İstanbullu şoförlerin de bu kalabalık trafikte oldukça iyi olduklarını söyleyebilirim.

Sinyal konusunu bana hitaben söylediyseniz kırılırım biraz, zira çokça dikkat ettiğim birşeydir. Gerçi video'nun en başında göbeği dönerken yakmamışım sinyali ordan puan kırabilirsiniz belki, ama geri kalanında uygulamıişım sinyal kurallarını :D

güzel düşünce güzel çalışma ;) farklı açı

yok ya sinyal verende çok bakmayın.. iyi arabalar genelde veriyo sinyali.. adam keyif alıo sinyal vermekten belki de.. ama bazen düşük model arabalar sinyalde vermio yolda vermio huzurda vermio.. :D

Geri