Bugün Günlerden ASTRA!!! [FOTO İÇERİR]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OGOKTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bugün Günlerden ASTRA!!! [FOTO İÇERİR]

kesinlikle sizlerden alacağım bilgiler ışığında arabayı dizayn edeceğim..

şimdiden yardım teklifiniz için teşekkürler..

ray55 link' Alıntı:
kesinlikle sizlerden alacağım bilgiler ışığında arabayı dizayn edeceğim..

şimdiden yardım teklifiniz için teşekkürler..

Rica ederim, Forumda yapmak istediğiniz uygulamaları yazdığınızda memnuniyetle fikirlerimizi paylaşırız, özelden de yazabilirsiniz, dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım. Iyi günler

Hani ilkokuldayken  beden eğitimi dersinden çıkmışsındır da;  yolda giderken spor ayakkabının bağı çözülür de eve az kaldığı için bağlamazsın ama aslında daha çok vardır ve her adımda rahatsız olursun ya?

İşte böyle bir his uyandırdı bu kırmızı stoplar bende. Bu araçta koyu stop olmalıydı, satılacak diye mi yaptırmıyorsun bilmiyorum ama kolay kolay satamazsın, eve daha çok var bağla ayakkabını, hafif kararttır stopları.  :)

Maaşallah...

REC link' Alıntı:
Hani ilkokuldayken  beden eğitimi dersinden çıkmışsındır da;  yolda giderken spor ayakkabının bağı çözülür de eve az kaldığı için bağlamazsın ama aslında daha çok vardır ve her adımda rahatsız olursun ya?

İşte böyle bir his uyandırdı bu kırmızı stoplar bende. Bu araçta koyu stop olmalıydı, satılacak diye mi yaptırmıyorsun bilmiyorum ama kolay kolay satamazsın, eve daha çok var bağla ayakkabını, hafif kararttır stopları.  :)

Maaşallah...

Recai kesinlikle haklısın arabayı alır almaz ilk haftasonu önce çıtaları yaptırdım sonra cam filmi ve stop karartma yaptıracağım yere gittim, önce filmleri yaptık sonra stop karartmaya başladık, uygulamayı yapan yerdeki malzeme çok koyu olduğu için yarısı kaplandıktan sonra vazgeçtim, o bağcık ilkgünden beri aklımda ama henüz bağlayamadım :) sen söyleyince aklıma geldi aracı birdaha Sonax' a yıkamaya götürdüğümde sorarım saçma bir fiyat söylemezlerse yaptırırım.  greatt

REC link' Alıntı:

Maaşallah...

şu yaşıma kadar böyle güzel örneklendirme görmedim. Helal olsun Recai hocam :D ders diye okutulmalı bu örnek :))

mucahitduran link' Alıntı:
şu yaşıma kadar böyle güzel örneklendirme görmedim. Helal olsun Recai hocam :D ders diye okutulmalı bu örnek :))

Sağol Müco, böyle detaylı bir araçta stopları görünce aklıma ilk o geldi  :D

Çok yakışıklı. çok güzel

Maşallah

Geri