Bugun gunlerden LPG enjektörü temizliği :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani soyle romano yetkili servisiyle gorustugumde temizlenmiyor olmaz tarzi seyler soyledi sizin enjektorler gibi degil romanonunki tekli ve sizin soktugunuz gibi sokulemez ici gibi gorunuyor ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende internette baktigimda romanonun sokulmesine dair birsey bulamadim fakat temizlendigini soyleyenlere rastladim.

Ben de paylaştım facebookta öyleyse, 3300 vectracıya bakıyoruz beslensinler :D

Benim tüp stafanelli. Enjektör çok arada dökmesi zor. Tipte aşırı tekleme var. Böyle bir birine yakında değil. Sökerek toplayamam diye korkuyorum.

Lpg ciye sordum sökülmeden temizlenebilirmi diye bi spreyden bahsetti ama net konuşmadı acaba wd 40 sıksak nolur :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bobinin kapağı nerede Olcay :)
Eline sağlık.

Bobinin kapağı nerede Olcay :)
Eline sağlık.

Enjektorleri cıkarıp takarken hortumlara daha rahat erişebilmek için söktüm abi , Montaj yapıldıktan sonra geri taktım , videoda var zaten :)

Enjektorleri cıkarıp takarken hortumlara daha rahat erişebilmek için söktüm abi , Montaj yapıldıktan sonra geri taktım , videoda var zaten :)

Olcay video da mı ekledin?

Olcay video da mı ekledin?

Abi resimlerin sonunda video var , tapatalktan dırekt gozukuyor ama , ınternetten girince link şeklinde cıkıyor , videoda sadece montaj sonrası sorunun ortadan kalktıgı gozukuyor

Geri