Hocam yarın eklerim inşHadi bey nasıl durmuş fotoğraf bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam yarın eklerim inşHadi bey nasıl durmuş fotoğraf bekliyoruz
Güzel olmuş. Kurumuş hali mi son hali nasıl memnun muyuz.Ekli dosyayı görüntüle 1804
Ben ufaktan bi temizlik yaptım, paylaşayım bari
Ekli dosyayı görüntüle 1805
Ekli dosyayı görüntüle 1806
Koltuktaki lekelere son
@Murat birde ufaktan koltuk temizliği yaptım iyifikir
Evet kurumuş hali, daha öncede kullanmıştım ve gerçekten çok memnunum üründen. Gördüğünüz gibi lekeleri tamamen çıkarıyor iyifikir ( ama iyice silmek gerekiyor, kollara kuvvet )Güzel olmuş. Kurumuş hali mi son hali nasıl memnun muyuz.
Maşallah hocam aracınız sınıf atlamışKapı eşikleri ve deri direksiyon kılıfı
Bence güzel oldu
Ekli dosyayı görüntüle 1813Ekli dosyayı görüntüle 1812
Tşk ederim direksiyon kılıfı çok güzel oluyor önceki aracımda da yaptırmıştımMaşallah hocam aracınız sınıf atlamış
@mskirca Elinize kolunuza sağlık... Iyi iş çıkarmışsınız. Ben nasıl bir bez kullandığınızı merak ettim???Ekli dosyayı görüntüle 1804
Ben ufaktan bi temizlik yaptım, paylaşayım bari
Ekli dosyayı görüntüle 1805
Ekli dosyayı görüntüle 1806
Koltuktaki lekelere son
@Murat birde ufaktan koltuk temizliği yaptım iyifikir
Normal arabayi sildigim pamuklu bez yani dış kurulama beziyle koltuk silinir mi diyebilirsiniz ama her yıkamadan yani kullanımdan sonra bezi eve çıkarıp arap sabunuyla güzelce temizliyorum. Bu arada aklınızda olsun arap sabunu çok iyi kir çıkarıyor aslında koltuklarda arap sabunuyla silinebilir ama çok islanir kurumasi uzun sürer@mskirca Elinize kolunuza sağlık... Iyi iş çıkarmışsınız. Ben nasıl bir bez kullandığınızı merak ettim???
Hadi bey direksiyon kılıfı güzelmiş. Astra kapı eşikleri de..Tşk ederim direksiyon kılıfı çok güzel oluyor önceki aracımda da yaptırmıştım