üzüldüm gerçekten büyük g.olsun cana gelen mala gelsin ama s40 a yazık olmuş sağlık olsun
bu arada v6 gebi gibiymiş...
clk200den celık jant dısında daha donanımlı v6 , orada 10 yasına kadar vergı olmadıgı ıcın v12 alıcam yakında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzüldüm gerçekten büyük g.olsun cana gelen mala gelsin ama s40 a yazık olmuş sağlık olsun
bu arada v6 gebi gibiymiş...
clk200den celık jant dısında daha donanımlı v6 , orada 10 yasına kadar vergı olmadıgı ıcın v12 alıcam yakında :d
Opel Corsa B (sarı)
Opel Corsa B (lacivert)
Opel Corsa C (lacivert, pert oldu)
Opel Corsa B (kırmızı)
Opel Corsa C (kırmızı)
Opel Astra H (gri)
ailede tek ben Opel kullanıcısıyım..
eyer mercedes bmw audi vb. kullanıcısı değilsen OPEL EN GÜZEL ha opelin başka arabalrı var onlar bmw audiye de bin basar ama OPELİ DEĞİŞMEM HİÇ BİR ŞEYE ...BU ARADA CORSA CIYIZ HERHALDE ...
babamda mercedes e200 (2007) vardı yeni sattı, şuan bmw 3.18i (2007) var, ayrıca ford focus 1.6tdci var (2008), annemde ford fiesta 1.4tdci (2005) var, abimde volkswagen polo 1.4 (2010) var..
Birde vazgeçilmezimiz, imzamdaki volkswagen 1303 big (1973) var..
1303 big ' e laf yo kzaten baksana daha ilk günkü gibi duruyor ... Helal olsun gerçekten çok temzi bakmişsiniz... Belliki emektarda sizi üzmemiş hani bu kadar baktiginiza göre...
Bu arada hadi mercedes bmw neyse ama wolkswagen ve ford un yerine opeli tercih ederim her türlü opel .... Armasindaki şimşeği yeter
Valla abimdeki Polo'yu kullandıktan sonra Corsa D ile kıyaslamam bile.. Yol tutuşu, sessiz çalışması, gidişi inanılmaz..
OPEL Commodore
OPEL Ascona
OPEL Vectra
OPEL CORSA Swing
OPEL CORSA tek kapı
OPEL ASTRA GTC
Arada opel olmayanları yazmadım ama sattığıma tek pişman olduğum araç 92 model toyota corolla gl idi.sadece o kasası beni hiç üzmedi.