Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hæevet evet işte buydu ismi ohh be rahatladım yaaa.....
%99 bu olması lazım oh beee internettende bakmıyorum bilerek kendim bulcam dedi maklıma gelir dedi mdilimin ucunda ama söyleyemiyordum oh yaa çok sağol gerçi yine bi başkasından duyduk ama olsun
sadece opeller
2 adet 1900cc record.
ascona dizel
2500cc commadore
3000cc senotör
2 adet 2.0 cdx vectra
omega irmscher sport 3.0 v6
su anda ful signum 3.0 cdti v6 ve 1.9 cdti zafira opc line..
sadece opeller
2 adet 1900cc record.
ascona dizel
2500cc commadore
3000cc senotör
2 adet 2.0 cdx vectra
omega irmscher sport 3.0 v6
su anda ful signum 3.0 cdti v6 ve 1.9 cdti zafira opc line..
Abi en çok istediğim arabalar elinde mevcut...
OMEGA İRMSCHER 3.0 MV6 OFFF AĞLAMAK İSTİYORUM ABİ RESMİ VARSA GÖRMEK İSTERİM HEMDE ÇOK ABİ RÜYALARIMIN ARABASI TR'DE HEM OMEGALARA YAPACAK ADAM AKILLI USTA YOK HEMDE ONALRA DAYANACAK YOL YOK ....
Abi gs/2 commodore offff abi oda rüyalarımı süsler abi ne yabtın sen ya bu arabalar satılırmı...
signumda çok güzel bir araba ama düşün biz parçacı oldugumuz halde biz bile parçalarını bulamıyoruz....
ZAFİRA OPC LİNE ı bilmeyen yoktur sanırım ...
AMA OMEGA ABİİİ ÜSTÜNE TANIMAM YA AMİRAL GEMİSİ TANK ARTIK NE SÖYLİYECEĞİMİ BİLMİYORUM....
eyer mercedes bmw audi vb. kullanıcısı değilsen OPEL EN GÜZEL ha opelin başka arabalrı var onlar bmw audiye de bin basar ama OPELİ DEĞİŞMEM HİÇ BİR ŞEYE ...BU ARADA CORSA CIYIZ HERHALDE ...
abi tamam biraz abartı var ama çıktıkalr ıyıla göre boş arablar değil hani ..
daha neler neler varda arşivimde hepsini yüklemem çok zaman alır..
ÖZEL ÜRETİLMİŞ OMEGA 5.7 V8 BUNLARDAN BİRİNE ÖRNEK...
FRANZ BECKANBAUER BİLE OMEGA CI YANI DÜŞÜNÜN...
İŞTE BAHSETTİĞİM ARAÇ BU OPEL ASTRA ... OPEL'İN RESMİ YARIŞ ARACI.... GRAN TOURİMO 4 YARIŞ SİMÜLATÖRÜNDE SÜRERKEN BİLE ÇOK KEYİF ALIYORSUNUZ YOLDAN CIKMIYOR ... CIKARMAK İSTİYORSUNUZ GENE CIKMIYOR ... HJARİKA DÜŞÜNSENİZE 500+ HP BG GÜCÜNDE BİR ASTRA AYAGINIZIN ALTINIZDA VE TORK/NM EN ÜST DÜZEYLERDE BİR ASTRA....
PİLOTU ÇOK ŞANSLI...