Bugunu arabayi temizlemekle gecirdim

Soner Doğru

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
MOTOR DAHIL OLMAK UZERE ARABAYI INCIK , CINCIK TEMIZLEDIM, EN SON CILAYI ATIP OLAYI BITIRDIM :rolleyes: RESIMLER EKTEDIR.. :cool::cool:

Ekli dosyalar

• IMG_5242.webp
    IMG_5242.webp
    45.8 KB · Görüntüleme: 241
  • IMG_5244.webp
    IMG_5244.webp
    51.1 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_5246.webp
    IMG_5246.webp
    46.8 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_5249.webp
    IMG_5249.webp
    63.4 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_5253.webp
    IMG_5253.webp
    41.7 KB · Görüntüleme: 160
TESEKKUR EDERIM ABI :bir:

Sen arabana bakarsan, arabanda sana bakar :D Her zamanki Felsefem :D:D

Aynı düşünce ve fikir içindeyim. Bende bayram sonrasında köye gideceğim. Pasta cila hazır aldım. Sadece atmak kaldı. Onu da köyde yaparım artık. ;)

Aynı düşünce ve fikir içindeyim. Bende bayram sonrasında köye gideceğim. Pasta cila hazır aldım. Sadece atmak kaldı. Onu da köyde yaparım artık. ;)

6 ayda bi sart zaten abi kişa girmeden once, yaza girmeden once ben surekli uyguluyorum... Zaten bu ciziklere ayar oluyorum, kapinin onunce cocuklara tembih ediom bakin cocuklar arabaya top atmayin az otede oynayin arabanin etrafinda gezmeyin diye :D Adamlar gecerken anahtarla cizmisler boyayi kaldirmislar kasitli olarak cok ugrastim ama kapanmayan yerlerde var.. aracta daha boya yok rutuslamakta istemiyorum..

BU 100. mesajim bronz uye olucam galiba :D :D

Bende her yıl iki kere cila atarım ama bu yıl pek nasip olmadı yağmur maşallah gözümüzü açtorrmadı.

Bende her yıl iki kere cila atarım ama bu yıl pek nasip olmadı yağmur maşallah gözümüzü açtorrmadı.

Yagmur berekettir abi :D Bende 2-3 kez ertelemek zorunda kaldim o yuzden,bi dahakine allah nasip kismet ederse gene sifir bi opel alabilirsem arabayi aldigim gun kaplaticam bu bole olmicak :D :D cizik gordukce deliriyorum :D :D Ucan kus bile geldi benim arabayi carpti daha ne diyim :D :D

Zaten atalarımız boşuna dememiş sakınan göze çöp başarmış diye hehe bende çok dikkat ederim geçen Ankara ya dolu yağdı aracı kurtarayım derken az kalsın kafamı yatıyordum bir kaç gün kafam şiş gezdim hehe

Zaten atalarımız boşuna dememiş sakınan göze çöp başarmış diye hehe bende çok dikkat ederim geçen Ankara ya dolu yağdı aracı kurtarayım derken az kalsın kafamı yatıyordum bir kaç gün kafam şiş gezdim hehe

:D:D:D gecmis olsun abi , banada arkadaslarim ayni seyi soyluyor birak ugrasma ellesme dursun orda diye :D sen ugrastikca oluyor bak .. Gecen sanayiye yigenin yanina gittim arabayi park ettim .. sanayi ortamini bilirsin abi dar yollar vs vs.. neyse araci park ettim benim yigene bak arabayi ben buraya park ettim ama bu gelen adam buradan gecebilecekmi dedim, surten vurur simdi benim sinir tavan yapar dememe kalmadi 3 saniye gecmedi adam arabayi surttu :D hay dedim ben bole issin :D allahtan bisi olmadi.. adam surttu hic bisi olmamis gibi gidio.. hopp nopp derken adami durdurdum dedim vurdun nereye gidiosun in asagi .. geldi abi bilerek olmadi vs vs .. vuruosun goruosn nie durmuosn.. Senin araban patlican olabilir ama bizimki canimizin yongasi :D

Geri