Öyle adamlar çok fazla adamlar sanki direğe vuruyor benim de arka park lambasnın canına okumuş adam ama bir not dahi bırakmamı böyle adam diyemediğim çok kişi var maalesef ben şimdi sıfır araç alırsam yanın da yatarım demişim hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle adamlar çok fazla adamlar sanki direğe vuruyor benim de arka park lambasnın canına okumuş adam ama bir not dahi bırakmamı böyle adam diyemediğim çok kişi var maalesef ben şimdi sıfır araç alırsam yanın da yatarım demişim hehe
Arbayi nezaman temizlesem ertesi gun yagmur yagar
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
MOTOR DAHIL OLMAK UZERE ARABAYI INCIK , CINCIK TEMIZLEDIM, EN SON CILAYI ATIP OLAYI BITIRDIM RESIMLER EKTEDIR..
Oh mis gibi tertemiz mis mis, parlıyor mubarek (bi gün bende bukadar temiz binecem arabama)
Ben ne zaman arabayı yıkamaya götürecek olsam diyorum kendidime yav boşver 20tl ye fazla yakıt al ne olacak pis olsa şu an arabamın içinde yarım kilo kum birikmiştir dışıda pislik kaplı olsun böylece nazardan korunuyorum arka cama parmağımla nazarlık çiziyorum arkadaş jantlar normalde siyah krom çerçeveli ama krom çerçeve oksitli metal rengi siyahlarda gri vallaha üşeniyorum eriniyorum yıkamaya gitmeye 1 saat beklemeye 20lira vermeye ayda 1 belki yıkatıyorum aracı...