buji kablosu değişimi marka önemli mi ?

mustafa07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
buji kablolarını değiştireceğiz yağ değişim yaptırırken maliyet ne olur hangi marka iyidir ?
vectra b gls 98

hocam, kablolarda sıkıntı yoksa başına hiç iş alma derim :) (tecrübeyle sabittir) orijinalini bulabilir misin bilemiyorum ama ben astra f aracıma bulamadım. boschunkilere 75 Euro dediler. Ben zetex marka aldım. Sıkıntılı çıktı sandım ama asıl sıkıntılarım bujilerdeymiş. bugün tek tırnak ngk bujileri ile değiştirdim. düzeldi.

hocam, kablolarda sıkıntı yoksa başına hiç iş alma derim :) (tecrübeyle sabittir) orijinalini bulabilir misin bilemiyorum ama ben astra f aracıma bulamadım. boschunkilere 75 Euro dediler. Ben zetex marka aldım. Sıkıntılı çıktı sandım ama asıl sıkıntılarım bujilerdeymiş. bugün tek tırnak ngk bujileri ile değiştirdim. düzeldi.

öyle mi diyorsunuz ? bilmiyorum geçenlerde sadece 3. bujinin kablosunu değiştirmiştik sarsıntılı çalışıyor gaz yemiyordu sonra düzeldi bilmiyorum o kadar pahalı mı ya ?

boschinkiler pahalı hocam. orijinal boschsa tabi. çin malı çakmaları çokmuş ortada. zetex de iyi dediler, tavsiye eden çok oldu. ben de aldım. 60 liraya

boschinkiler pahalı hocam. orijinal boschsa tabi. çin malı çakmaları çokmuş ortada. zetex de iyi dediler, tavsiye eden çok oldu. ben de aldım. 60 liraya

tamam saolasın aklımda olsun

isterseniz ngknın silikon ipek buji kablolarından alın ben motosikletlerimde kullanıyorum

Geri