7.77 litre yazıyor kapasitesi siz en az 8 litre yağ alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araba liftteyken sol ön tekeri içe doğru çevirince şanzıman yağ haznesinin tapası var. Uzun lokma anahtar gerekir orayı açmak için. Söktüğünüzde içinde yağ gelirse seviyesi yeterlidir. Yok eğer gelmiyorsa motor kısmında üst taraftan yağ doldurma yeri var ordan şanzıman yağı verilir aşağıdaki delikten yağ çıkarsa seviyesi tamamlanmış olur.Cevaplar için teşekkür ederim. Peki yağ göstergesi ve yağ çubuğu olmayan bu şanzımanda ustalar nasıl yağ seviyesini kontrol ediyor. Bilgisi olan var mı
Serhat inci varSelam Forumdaşlar.
Ankara da makine ile şanzıman yağı değiştiren yer yok maalesef. Bende madem tapadan değişecek ustama götürdüm ve değiştirdim. Şimdilik sıkıntı yok. Ama eğer sıkıntı olursa, vites geçişlerinde silkeleme vuruntu gibi, bir adaptasyon işlemi mi var bu şanzımanın? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Youtube bakın onlae yapıyor bu işi makinede varSerhat inci derken?
İmkanınız varsa 500-1000 km sonra tekrar değiştirin vakumsuz değişimi bu şekilde öneriyorlar.Selam Forumdaşlar.
Ankara da makine ile şanzıman yağı değiştiren yer yok maalesef. Bende madem tapadan değişecek ustama götürdüm ve değiştirdim. Şimdilik sıkıntı yok. Ama eğer sıkıntı olursa, vites geçişlerinde silkeleme vuruntu gibi, bir adaptasyon işlemi mi var bu şanzımanın? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Ankara da baştan araba bile yaparlar. Siz isteyin yeter. Siz bulamamış olabilirsiniz istediğiniz yeri.Selam Forumdaşlar.