Buji ve buji kablosu fiyat sizce nasil

O kablo yan sanayidir. GM değildir.

Bencede orijinal 50 tlye bulunmaz. Duduco veya spart olabilir.
Bosch bazı opel modelleri içinde buji kablosu üretiyor bosch ta kaliteli ürün.
Fakat GM in orijinal buji kablosu 50 tlye varsa bizde haber verin bir takım alayım kenera koyayım.

walla arkadaşlar 125 lira verdim gm buji kablosu için ama arabanın gidişi değişti ya şeytan kulağına kurşun şu an çok memnunum.ayrıca buji kablosu kaç yılda bir değiştiriliyor zaten o yüzden alacak olan arkadaşlara orijinal gm öneriyorum.

arkadaşım çift tırnak gm buji al kablosu çok eskimişse değiştir yeniden ayara gerek yok 4 tırnak 5 tırnak bunlar hikaye orjinali neyse onu kullan...

lpgli ise tek tırnak buji daha iyi olur... gap aralığı da biraz daha düşük olursa daha iyi olur... bujide bosch alabilirsiniz... gm bujilerde bosch marka zaten... muadili falan değil direk aynısıdır.. aynı fabrikadan çıkar üstüne gm logosuda basılır bölelikle o bujiden hem gm hem bosch para kazanır...
buji kablosu kesinlikle orjinal alın... gm'in sahteleri çok piyasada dikkatli olun... ustalar genelde bu işi bilirler ustanızla beraber gidin alın...

arkadaşım çift tırnak gm buji al kablosu çok eskimişse değiştir yeniden ayara gerek yok 4 tırnak 5 tırnak bunlar hikaye orjinali neyse onu kullan...
üye arşivinde kendinizi tanıtın önce....

bosch nin hangi bujisini taktırdın eğer süper 4 se normal fiyat

buji kablosu gm nin 2.kalitesidir 125 TL normal fiyatı işini görür opel arabalarının fabrikasyon buji kablosu beru markadır sanayide kolay bulunmaz dışardan getirtmen gerek o da bildiğim kadarıyla 400 TL civarında

bosch nin hangi bujisini taktırdın eğer süper 4 se normal fiyat

buji kablosu gm nin 2.kalitesidir 125 TL normal fiyatı işini görür opel arabalarının fabrikasyon buji kablosu beru markadır sanayide kolay bulunmaz dışardan getirtmen gerek o da bildiğim kadarıyla 400 TL civarında
gm'in 2. kalitesi dediğiniz bildiğiniz çakma veya çin malı üretim... alacağınız kaliteli bir yansanayi bile daha kalitelidir bunlardan... böle dandik mallar yüzünden insanlar 6 ayda bir lpgden dolayı buji kablom bozuluyor diyor... bir kere alın ama adam gibisini alın böle kritik parçalarda...

Buji kablosu Gm dediğiniz; made in spain olan kablodur. bildiğim kadarıyla adapazarında üretiliyor. bende o kabloyu aldım kullanıyorum 1 yıldır sorun çıkarmadı. 90-125 arası fiyat çekiyolar bu kabloya, ben 50 tl ye almıştım şaşmazdan. Buji olarakta vectra C lerde kullanılan tek tırnak buji kullanıyorum lpg li aracım olduğu için. usta sentil ayarı yaptı. en uzun kullandığım bujiler bunlar oldu sorunsuz.

25 tl buji,
50 tl buji kablosu,
10 tl işçilik.

Geri