Buji y. parça kodu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlgine teşekkürler..
Burada bu konuyu açmaktaki amacım bir yanlışı düzeltmek idi.

Bu da ablamın Astra H sinin buji değişimine yardım etmiştim ama onu da becerememiş biri durumuna düştüm. Biraz geç de olsa öğrenip doğrusunu araştırıp burada sizlerin yardımı ile öğrendim. Şimdi kendi cebimden doğru bujiyi takdırıp hatamı düzelteceğim.

Benim kendi aracımda ise henüz 30.000 km ye yeni ulaştım sanırım buji değişim zamanı geldi.
Corsa D 111. yıl A14XER motor bujisi de araştırmalarım sonucu GM 1214016. Henüz Bosch karşılığını bulamadım..

Rica ederim . Olsun siz yardımcı olmak istemişsiniz. Bana parcaci bu hatayı yaptı bosch buji yok zaten siz gm 1214112 kodlu buji alacaksınız alırken gene ruhsat ile teyit edin parcacidan aynı araca sahipiz ondan biliyorum.

İlgine teşekkürler..
Burada bu konuyu açmaktaki amacım bir yanlışı düzeltmek idi.

Bu da ablamın Astra H sinin buji değişimine yardım etmiştim ama onu da becerememiş biri durumuna düştüm. Biraz geç de olsa öğrenip doğrusunu araştırıp burada sizlerin yardımı ile öğrendim. Şimdi kendi cebimden doğru bujiyi takdırıp hatamı düzelteceğim.

Benim kendi aracımda ise henüz 30.000 km ye yeni ulaştım sanırım buji değişim zamanı geldi.
Corsa D 111. yıl A14XER motor bujisi de araştırmalarım sonucu GM 1214016. Henüz Bosch karşılığını bulamadım..
0 242 230 806 mı acaba?
NKG de ZFR6V-G 8894 imiş..

Tabii en önemlisi elektrod aralığı 0.9 mm olması gerekiyor..
GM parça nr 55565219 ve GM1214016
Champion buji de OE198

Son düzenleme:
Geri