buji

hasanferhatsen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba.2000 model astra cd arabamın bujilerini değiştirmek istiyorum.aracım lpg li olduğu için ustalar tek tırnak boch veya gm marka buji öneriyor.çift tırnaklı bujileri lpg li araçlar için tavsiye etmiyorlar.ben fazla tatmin olmadım.sonuçta çift tırnak veya 4 tırnak daha yeni teknoloji ürünleri.konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.çünkü ateşleme problemi yaşıyorum.teşekkürler.

bi sıkıntı olmaz cıft tırnak gm takabılırsın

kardes ben de yeni degistirdim bujieri aldigim yer siradan biryer degil yurtdisinda aldigim kisi aracin plakasini modelini yazdi ve cikan sonuclara gore buji verdi cift tirnak orjinali neden deyil diye sordum fazla para vermekmi istiyorsun dedi aldigim 4 buji 22 euro tek orjinal buji ise 35 euro ben 22 euro odedim ve sonuc mukemmel yani tek bir buji markasina kafani takmamani oneririm orjinal falan da arama bence yersiz sadece bu benim gorusum uyguladigim icin soyluyorum..

Bende 2001 corsa c var.İlk defa tek tırnak buji taktım .Sonuç mükemmel.Opelin de lpg li araçlar için tavsiyesi tek tırnak buji.google den spark plug olarak arayıp firmaların tavsiyelerine bakabilirsiniz.

GM dediğiniz Bosch super plus zaten

inanmayan kıyaslasın çift tırnak birbirinin kopyası.. kutusu değişik..

birde porselende GM yazıyor o..

sıralı sistemde benzinde neyse LPG de de o ne yağınızın ne bujinizin markasını değiştirin..

Geri