Buluşma Fotoğrafları ve Videoları Burada!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Buluşma Fotoğrafları ve Videoları Burada!!!

drwaverunner link' Alıntı:
Sizin çektiğiniz fotoların orijinal hallerine nasıl ulaşabiliriz? Bu konu başlığından farklı bir yere mi kullanıcı adı şifre verdiniz?

OK , şimdi jeton düştü :) , bu akşam sizin accounta upload edeceğim.

Videoları indirdim ancak 3 farklı programda denedim ya birinde ses açılıyor görüntü olmuyor yada tam tersi oluyor. Önerebileceğiniz bir program var mı ?

salihcaglayan link' Alıntı:
Videoları indirdim ancak 3 farklı programda denedim ya birinde ses açılıyor görüntü olmuyor yada tam tersi oluyor. Önerebileceğiniz bir program var mı ?

Windows Media Player'da açıyorum ben videoları, sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

media playerda denedim çalışıyor ancak ses yok. Gomda denedim ses var görüntü yok, Divx playerda denedim hiçbir şey yok. :)
Media player ın biraz daha üstüne gitsem iyi olucak

Codec Pack diye arattın google da ve yükleyin
sorununuz düzelicektir

k-lite codec pack en son update i indirin istediğiniz her türü çalıştırmanızı sağlar

astraowner link' Alıntı:
k-lite codec pack en son update i indirin istediğiniz her türü çalıştırmanızı sağlar
HaKaN link' Alıntı:
Codec Pack diye arattın google da ve yükleyin
sorununuz düzelicektir
Teşekkürler.

Hüsnü Bey'in yüklediği videoda sorun yaşayanlar için videoyu tekrar ripleyip benim verdiğim hesaba (Hacker407 olan) yükledim. Boyutu daha düşük ve toplam süre 16 dk 18 sn.

sn.alyslk aracınızında maşallahı var videonun sonunda :) elimizde video görüntüsü kaldı inceliyemedik bir türlü kaçtınız hemen :)

Hacker407 link' Alıntı:
Hüsnü Bey'in yüklediği videoda sorun yaşayanlar için videoyu tekrar ripleyip benim verdiğim hesaba (Hacker407 olan) yükledim. Boyutu daha düşük ve toplam süre 16 dk 18 sn.

Teşekkür , Eline Sağlık
OM içinde ayrıca teşekkürler ,Divx , MKV vs encode/decode konusunu iyi bilirim ama VOB'u çok tırmalamamıştım.
Sayende VOB konusunda bilmediğim şeyler öğrendim.  special_prayer

Geri