jantlarını vectra gtc nin 17likleriyle değiştirsen mükemmel olur abi ama orijinalleride bi okadar yakışıo aracı sıfır mı aldın abi 3 5yıl önce yalnış olmasın gaziemir havaalanı yolu üzerinde gördüm aracı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jantlarını vectra gtc nin 17likleriyle değiştirsen mükemmel olur abi ama orijinalleride bi okadar yakışıo aracı sıfır mı aldın abi 3 5yıl önce yalnış olmasın gaziemir havaalanı yolu üzerinde gördüm aracı
bende abi arabanın orjinali neyse o hani üfak tefek değişiklikler olur ama jant konusunda bende aynı fikirdeyim haa abi satıcan zaman haber ver
abi 14000 ytlem olcak inan gözüm kapalı veririm ki bu fiyat bence az hemde çok az ki araç 60000de 2.0 da olsa sakin kullanımda cep dostudur abi alıcan arabayı bide vectra gts in 17likleri takçan off yaaa abi satarsan şimdiden hayırlısı paranın gözü kör olsun bende ebe olayım yakalıyım şu parayı üzüldüm abi aracını satmana ama biri gider yenisi gelir ah ah :sorry: vectra ya sonuçta