BUNU NASIL OLDURURUZ COrSA C ye

melih_ofluoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar ben bu janti bu arabaya takmaya kararliyim ofsetli jant bu arabalarda benim hosuma gidiyor bende takmak istiyorum takmam icin ne yapmm lazim bana yardimci olun
sizce arabaya olur mu? Olmaz mi?

Ekli dosyalar

• 13432171_f0u.webp
    13432171_f0u.webp
    8.9 KB · Görüntüleme: 234
  • 13432171_nkv.webp
    13432171_nkv.webp
    12.7 KB · Görüntüleme: 186
  • thmb_13432171_5px.webp
    thmb_13432171_5px.webp
    2.3 KB · Görüntüleme: 169
bence oLmaz zaten geniş jant hb bi arabaya güzel olmuyor yaysız jeep gibi yaylada sürekli çamurluklara sürtersiniz...

camurluklarıla oynamayı zaten dusunutyorum da ya benım hosuyma gıdıyor bu jantlar ya camurluklşarla oynasam surtme olayı oradan kalkar mı acaba?

sole bır saekıl vermek ıstıyorum arabaya

Ekli dosyalar

• img0335im8.webp
    img0335im8.webp
    48.8 KB · Görüntüleme: 107
bence olmaz ama zevk meselesi tabi arkadaş beğenmiş tak arkadaşım hevesin varsa yalnızzz bu sana pahalıya malolur bunuda unutma

2 milyar kadar jantla beraber, çamurluklar ve bunları taktın mı geri dönüşün olmaz iyi düşün derim ben

yaa zaten gerısını ben dusunsem bunları yapmayı aklımdan gecırmezdım de ben arabayı corsa c denlıkten cıkarmak ıstıyroum yanıı sadece bı jant atıpta angella kalmak ıstemıyorum o yuzden jant secımını en ıyı bır sekılde yapmak ıstıyorum

anladım saygı duyuyorum fakat çamurlyuklarla oynatmayıp başka bi jantla bide 3.5 cm apex yay tak bak nasıl oluyo ama dedimya zevk tabi ben sadece size fikir vermek istiyorum yanlış anlamayın sakın

estafurullah yaa fıkırlerıne saygı duyuyorumda ben bır cozum arıyorum yaa kımse bana bır olumlu cvp vermedıgı ıcın bıraz sınırlenıyorum yaa bırıde cıkıp dese sunu sole sunuda sole yaparsan bu jant bu arabaya sole olur dıe ama bır turlu bulamadım ole bırını anladım mı ne demek ıstedıgımı bı kaportacı mı bulsamda uye yapsam buruya yaa :D:D:D:D

Geri