21 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #21 gkhnsezer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Şub 2010 Mesajlar 239 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aracımı satıcagımdan dolayı bütün parçaları cıkarttım ve sahibindene koydum...biraz sonra opelime de yükleycem isteyen olursa görüşebiliriz....
aracımı satıcagımdan dolayı bütün parçaları cıkarttım ve sahibindene koydum...biraz sonra opelime de yükleycem isteyen olursa görüşebiliriz....
3 May 2014 #22 A Albaybaoss Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2014 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 maşallah gayet başarılı ama biraz bassan aracı daha estetik durur : )
5 Haz 2014 #23 halil ulaş Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 103 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 gkhnsezer' Alıntı: aracımı satıcagımdan dolayı bütün parçaları cıkarttım ve sahibindene koydum...biraz sonra opelime de yükleycem isteyen olursa görüşebiliriz.... Genişletmek için tıkla ... Aracınızın ön panjurunu nasıl siyah yaptınız benimkide nikelajı lekeli ve çıkmıyor o yüzden seninki güzel olmuş yardımcı olursan sevinirim Sent from my iPhone using Tapatalk
gkhnsezer' Alıntı: aracımı satıcagımdan dolayı bütün parçaları cıkarttım ve sahibindene koydum...biraz sonra opelime de yükleycem isteyen olursa görüşebiliriz.... Genişletmek için tıkla ... Aracınızın ön panjurunu nasıl siyah yaptınız benimkide nikelajı lekeli ve çıkmıyor o yüzden seninki güzel olmuş yardımcı olursan sevinirim Sent from my iPhone using Tapatalk