18 Ağu 2010 #21 sonnefes77 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et hayırlı ugurlu olsun güzel gunlerde binmek nasip olsun
20 Ağu 2010 #22 .:Rivendell:. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 3,602 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et Siyah boya ile sana sabırlar dilerim. Şaka bir yana maşallah,inşallah kazasız belasız kullanırsın.
22 Ağu 2010 Konuyu Başlatan #23 zidnok Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Tem 2010 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et fk_929' Alıntı: Siyah boya ile sana sabırlar dilerim. Şaka bir yana maşallah,inşallah kazasız belasız kullanırsın. Genişletmek için tıkla ... pek yıkatmıyorum ilk günlerde nazar değmesin diye aldım sonaxtan cilalı şampuan,eldiwen vs uğraşcaz okadarda napalım .güzel nazlı olur
fk_929' Alıntı: Siyah boya ile sana sabırlar dilerim. Şaka bir yana maşallah,inşallah kazasız belasız kullanırsın. Genişletmek için tıkla ... pek yıkatmıyorum ilk günlerde nazar değmesin diye aldım sonaxtan cilalı şampuan,eldiwen vs uğraşcaz okadarda napalım .güzel nazlı olur
22 Ağu 2010 Konuyu Başlatan #24 zidnok Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Tem 2010 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et emre16' Alıntı: su içmeye gelcen galiba burak hayırdır ? bizim yanımızda ıce tea içemezsin Genişletmek için tıkla ... şıra içeriz şıra ramazanda pideli köfte ile
emre16' Alıntı: su içmeye gelcen galiba burak hayırdır ? bizim yanımızda ıce tea içemezsin Genişletmek için tıkla ... şıra içeriz şıra ramazanda pideli köfte ile