16 Haz 2014 #11 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: Bursa da Opel Özel Servis Tavsiyesi... Mobil1. okkk
16 Haz 2014 #12 S sohayli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2013 Mesajlar 1,915 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: Bursa da Opel Özel Servis Tavsiyesi... MuratS link' Alıntı: Neden Castrol Magnatec güzel diyorlar ama aradaki fark ne bilmiyorum bende Genişletmek için tıkla ... Castrol un dolumunu Türkiye'de yaptığını okumuştum internette. Mobil 1 ise kendini kanıtlamış bir marka. Bunun dışında detaylı bilgim yok. Zaten sürücü olarak ikisi arasındaki farkı anlamak pek mümkün olmaz. Mobil 1 kullandım sorun yaşamadım.
Ynt: Bursa da Opel Özel Servis Tavsiyesi... MuratS link' Alıntı: Neden Castrol Magnatec güzel diyorlar ama aradaki fark ne bilmiyorum bende Genişletmek için tıkla ... Castrol un dolumunu Türkiye'de yaptığını okumuştum internette. Mobil 1 ise kendini kanıtlamış bir marka. Bunun dışında detaylı bilgim yok. Zaten sürücü olarak ikisi arasındaki farkı anlamak pek mümkün olmaz. Mobil 1 kullandım sorun yaşamadım.