bursa yeniden, gene, hep beraber buluşuyoruz :) vol:sayamadık

1- BURAK53
2- TaKeDowN
3- baymustang
4- Burak K.
5- Tekelioglu
6- 16ADA02
7-

Güncelll

bugün işe arabayla gittim dönüşte kültürparkın ordaki shell benzinliğinin önünden geçerken bi baktım benzinliğin kenarında 8-10 araç toplanmış resim çekiniyorlar bende lastik şişirme bahanesiyle daldım benzinliğe bi baktım hepsi twingo şekilde yapmışlar arabalara:D hepsinde twingoclup sticker.ı var. valla güzel buluşma yapmışlar.. koskoca bursada adam gibi bi buluşma yapamazsak bende burak gibi boykot edip gelmemeyi düşünüyorum arkadaşlar..

daha napıyım kontıurumde bıttı msj attım tenızul edıpte gelıyoz gelmıyoz dıye donmuyorlar bıze burak abıye laf ayok oo ıstanbulda yarın gece doncek

bugün işe arabayla gittim dönüşte kültürparkın ordaki shell benzinliğinin önünden geçerken bi baktım benzinliğin kenarında 8-10 araç toplanmış resim çekiniyorlar bende lastik şişirme bahanesiyle daldım benzinliğe bi baktım hepsi twingo şekilde yapmışlar arabalara:D hepsinde twingoclup sticker.ı var. valla güzel buluşma yapmışlar.. koskoca bursada adam gibi bi buluşma yapamazsak bende burak gibi boykot edip gelmemeyi düşünüyorum arkadaşlar..

+1

Her buluşmaya gitmeye çalışıyorum. Sağolsun Burak abi sürekli kapının önünden alıyor. Ortamıda sevdiğim için katılmak için elimden geleni yapıyorum ama nedense hiç istediğimiz gibi buluşamıyoruz..

valla burak teşke zaman olsa hergun buluşsak ama bursadan bı cacık olmaz dıyorum ben bmv cıler bıle bızden daha ıyı murat görkem gördu ben daha bırsey demıyorum :D

Geri