olmadı aga bu hiç olmadı şimdi gözümden düştüğün yerde kalırsınSağol Aksel Herkes bana yükleniyo bişey ısmarladığım yok Ahmet abim hariç ama arada kaynamasın o da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmadı aga bu hiç olmadı şimdi gözümden düştüğün yerde kalırsınSağol Aksel Herkes bana yükleniyo bişey ısmarladığım yok Ahmet abim hariç ama arada kaynamasın o da
abi o cevap verene kadar iş işten geçer öncü dershanelerinde çalışıyo arkadaşımızEmre hayırdır, işe mi başladın ? hayırlı olsun neredesin ?
tanerde yok malesef burak
bu arada burak ın paylaştığı fotolardan alıntı yaptım imzama koydum...burak affola kardeşim ama tutamadım kendimi
Sağol Aksel Herkes bana yükleniyo bişey ısmarladığım yok Ahmet abim hariç ama arada kaynamasın o da
abi o cevap verene kadar iş işten geçer öncü dershanelerinde çalışıyo arkadaşımız
Emre hayırdır, işe mi başladın ? hayırlı olsun neredesin ?
Vay be abii. Bi kelle paçayı çok gördün bana..
O dersaneye mi gitsem napsam.
Alcam paçanı şimdi aşağı
Gel beklerim kardeşim
hocam nolcak bizim halimizTolga söylemiş gerçi abi ama bende söyliyim. Öncü Dershanesi'ne başladım gözetmen olarak çalışıyorum. Hoca oldum
hocam nolcak bizim halimiz