Emre ben alırken en ucuz teknolojixdi orayada bak tavsiyem mavi renkli al kırmızı alma.
Kırmızı daha hoş değil mi aksel ? Niye maviyi tavsiye ettin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre ben alırken en ucuz teknolojixdi orayada bak tavsiyem mavi renkli al kırmızı alma.
emre samsung a bak dokunmatıgı mukemmel 5800 husrana ugrayabılırsın hassasıyet ıyı degıl ve yavaş telefon belkı bunu söylucem bana kızacaklar ama 5800 hem yavaş hem kaba telefon camerasi ıyı degıl
nasıl bır ınsanlık ya sıtede duran arabaya arka camına ya bınadan taş yada cocuklar taş atıp kırmış bızım bınanın guvenlık kamerısı ve yan dakı dıger bloktakı bınanın pc sı kapanmış bızımkını ben takıp etmessem kımse bakmaz hangı bırıne bakcagımı şaşırdım kımın yaptıgını bulamadık bızım arabanın 1 metre yakınına poşetle cöp atmışlar ıyı arabaya denk gelmemış allah belalarını versın ya bı yakalasam o ... göstercem ona pezevenk
komuşuyu gönderdım camcıya bızım arakadaşa cıkma varsa takıp halldıcek
bizim çarşı bizim dükkandaki elemanlar ortada atıkıyı tutan babam okçular çarşısı bu aradavalla 5800 bu kullanlar bırı yakın arkadasım oo bıle farkettı samsung ustunlugu
program kötu olmuyor zateen gerek yok ıcındekılerın coguna bakmadım 5800 bı avantajı butun özellıklerı bır araya toplaması
neyse bursa kapalı carsi yaptı yapacagını gene