bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emre samsung a bak dokunmatıgı mukemmel 5800 husrana ugrayabılırsın hassasıyet ıyı degıl ve yavaş telefon belkı bunu söylucem bana kızacaklar ama 5800 hem yavaş hem kaba telefon camerasi ıyı degıl :D :)

Canım Burak abicim. :) Kullandığım bütün samsunglarda mesaj yazmaya çalıştım,her harfe bastığımda geç tepki verdi. Yanlış anlaşılmasın,bunu 5800 Sahibi olduğum için söylemiyorum ama telefonumu almadan önce araştırdım hepsini,kullandım ayrıca Samsung'a oyun,program vs. yüklemek problem. :) Bu kadar özellik var biraz da kaba olsun,ayrıca Kamerası oldukça kaliteli. :) Yavaş konusu ise,8 GB hafıza kartıyla kullanıyorum 2-3 GB'tı dolu her hangi bir yavaşlama yok. :)

:)

valla 5800 bu kullanlar bırı yakın arkadasım oo bıle farkettı samsung ustunlugu :D
program kötu olmuyor zateen gerek yok ıcındekılerın coguna bakmadım 5800 bı avantajı butun özellıklerı bır araya toplaması :D
neyse bursa kapalı carsi yaptı yapacagını gene :D

28918_388075446909_249823561909_4567709_1809842_n.jpg

nasıl bır ınsanlık ya sıtede duran arabaya arka camına ya bınadan taş yada cocuklar taş atıp kırmış bızım bınanın guvenlık kamerısı ve yan dakı dıger bloktakı bınanın pc sı kapanmış bızımkını ben takıp etmessem kımse bakmaz hangı bırıne bakcagımı şaşırdım kımın yaptıgını bulamadık bızım arabanın 1 metre yakınına poşetle cöp atmışlar ıyı arabaya denk gelmemış allah belalarını versın ya bı yakalasam o ... göstercem ona pezevenk :mad:
komuşuyu gönderdım camcıya bızım arakadaşa cıkma varsa takıp halldıcek

Geçmiş olsun Burak, var böyle insanlar senin canını yakmaktan zevk alıyorlar sanki, inşallah bulursun kim olduğunuda stres atar, zararını kapatırsın.

allah tan benım arabaya denk gelmemiş a.. ben onun guvenlık camerasına halletım beklıyorumbırşey denk gelsın

nasıl bır ınsanlık ya sıtede duran arabaya arka camına ya bınadan taş yada cocuklar taş atıp kırmış bızım bınanın guvenlık kamerısı ve yan dakı dıger bloktakı bınanın pc sı kapanmış bızımkını ben takıp etmessem kımse bakmaz hangı bırıne bakcagımı şaşırdım kımın yaptıgını bulamadık bızım arabanın 1 metre yakınına poşetle cöp atmışlar ıyı arabaya denk gelmemış allah belalarını versın ya bı yakalasam o ... göstercem ona pezevenk :mad:
komuşuyu gönderdım camcıya bızım arakadaşa cıkma varsa takıp halldıcek

geçmiş olsun Burak. Senin aracına birşey olmaması sevindirici olmasına rağmen komşun adına üzüldüm.
Nuri halledecekti işi.

valla 5800 bu kullanlar bırı yakın arkadasım oo bıle farkettı samsung ustunlugu :D
program kötu olmuyor zateen gerek yok ıcındekılerın coguna bakmadım 5800 bı avantajı butun özellıklerı bır araya toplaması :D
neyse bursa kapalı carsi yaptı yapacagını gene :D

28918_388075446909_249823561909_4567709_1809842_n.jpg
bizim çarşı bizim dükkandaki elemanlar ortada atıkıyı tutan babam :) okçular çarşısı bu arada :)

Geri