bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İş seyahati nedeniyle dün şehir dışındaydım maalesef, yogun bir günün ardından, Bursaya 00.30 da varabildim, ona ragmen stadyumun orada kutlamalar devam ediyordu, millet yolu kapatmış , yarım saatde stad la darmstad caddesinin kesiştigi kavşakta göbek atanları bekledik :) :)

Avrupa’ya örnek olmalı!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını naklen anlatan spiker yapılan anonstan haberdar olmayınca, “Hayatımda gördüğüm en anlamlı sportif kutlama. Takımlarının ikinci olmasına kızmayan taraftarlar büyük bir fair-play örneği gösteriyor” ifadesini kullandı

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan şampiyonluk kutlamaları İspanyollar’ı da ters köşeye yatırdı.
Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli taraftarların sahaya inerek oyuncuları omuzlara alması ve konfeti yağmuru karşılaşmayı anlatan İspanyol spikeri de şaşkınlığa uğrattı.
Stat hoparlöründen Bursa-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği şeklinde yapılan anonstan haberdar olmayan İspanyol spiker, Fenerbahçe taraftarlarının coşkusunu “Hayatımda gördüğüm en anlamlı sportif kutlama oldu. Takımlarının ikinci olmasına kızmayan taraftarlar büyük bir fair-play örneği gösteriyor” sözleriyle yorumladı.
Spiker ardından, “Bakın sahada futbolcularla nasıl kucaklaşıyorlar. İkinciliğe aldırmadılar bile. Fenerbahçe taraftarı tüm Avrupa’ya örnek olmalıdır. Daha önce böyle bir durumu yaşamamıştım. Gerçekten inanılmaz” ifadelerini kullandı.
avrupa-ya-ornek-olmali--652211.Jpeg

İspanyollar bile dalga geçmiş)
Radyo icat Edilmedi mi!
Şükrü Saracoğlu Stadı’nda maç sonunda yaşanan rezalet İspanyollar’ın da alay konusu oldu. İşte İspanyollar’ın geyikleri;
- Türkiye’de radyo icad edilmedi mi?..
- Fenerbahçe önümüzdeki yılın bütçesini stadın onarımına harcayacak...
- Taraftarlar oyuncuları yakacaklarına, yanlışlıkla stadı yaktılar...
- Avrupa’nın en centilmen taraftarı Fenerbahçeliler...
- İkinciliğe bu kadar sevinen bir taraftar, şampiyonlukta neler yapar acaba?

Geri