Hala iş yerindeyim bu akşam çok uzun olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi şu anda bi dükkanım yok izmir yolundaki proton bayisi arkadaşımın orda takılıyorum ama kışa doğru açıcam kendime bi dükkan arkadaşın dükkanı da benim dükkanım gibidir her zaman beklerim izmir yolunda mitsubishinin 50 mt üstündeyiz... her zaman beklerim abi çaya...Günaydın Herkese Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar..
Tolga Hayırlı olsun işin bu arada dükkan nerede otokop? uğrayıp çayını içelim..
eksoz+kasko+fenni muayene+sigorta hepsini hallederizhayırlı cumalar beyler
tolga benım eksoz +lpg +sıgorta+ kasko+ fennı muaynesı bıtıyor yaparsan guzellık yaptır benımkını sevabına
senin arabanın yarın bi piyasa araştırmasını yapayım olmadı yarın uğra oturalım konuşalım...Günaydın hayırlı cumalar.
Tolga benim arabayı sat yada dizel bir araba ile takas edelim 2 gün öncede egsozu yaptırdım 5 ay geçirmişim
şu an elimizde 2009 model 1.6T 180 hp edition gri renk var o olmaz mıTolga benim arabayida değiştirsene insignia ver yerine dizel olsun beyaz olsun cosmo olsun ama para isteme tamammi sevabina olsun
olm abilerimizin kardeşlerimizin sorularını cevaplıyorum dükkanın önünü kapatmaTolga abi iş toplantısına çevirdin burayı ha.
msn e gel 2 dakikaHayırlı işler o zaman açın dükkanın önünü