ben bagırtırdım da mustafa geldı hemenDua etsin sadece Ah ayağım diye bağırttık..![]()
![]()
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bagırtırdım da mustafa geldı hemenDua etsin sadece Ah ayağım diye bağırttık..![]()
![]()
![]()
vay berker abı nbr ya aşk olsun cok şey kacırdın ya bu ara dızım şıştı arkadan kım carptıysa kulakları cınlasın![]()
vay berker abı nbr ya aşk olsun cok şey kacırdın ya bu ara dızım şıştı arkadan kım carptıysa kulakları cınlasın![]()
Eğlendiyseniz ne mutluaile modunda organizasyonlar lazım bize
![]()
Yılmaz abinin çocuğu biraz büyüsünde abi,hep beraber yine yaparız bir şeyler. Kız arkadaşı olanlar kız arkadaşlarını getirir.Bekârlar yine takılır kendi arasında..
![]()
![]()
bız her moda gırerız berker abı bızım kı bugun ölmeye susadık gıbı bırsey oldu hep musatafa yuzundenEğlendiyseniz ne mutluaile modunda organizasyonlar lazım bize
![]()
dızım şış şaka maka napcaz yarın ınsallah gecerSanırım ben çarptım Burak abi.![]()
Ömür abi dönüşte bana bi vurdu arkadan,dünyam şaştı..![]()
bız her moda gırerız berker abı bızım kı bugun ölmeye susadık gıbı bırsey oldu hep musatafa yuzunden![]()
dızım şış şaka maka napcaz yarın ınsallah gecer
resımler ne oldu bu arada burak![]()