bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
He ya. O Astra J ne yapacağını şaşırdı. Bir de Burak abi,sen Nissan Note'a korna çaldın ya,adam kendini sol şeride attı soldan Mustafa abi geliyodu kafayı yedi adam yolun ortasında.. D:

yalnız bursada öyle bi M3 yok:D tanımlara uyan araba ya 3.18 ci yada 3.20 ci olması lazım M paket beyaz tavanı siyah....

He ya. O Astra J ne yapacağını şaşırdı. Bir de Burak abi,sen Nissan Note'a korna çaldın ya,adam kendini sol şeride attı soldan Mustafa abi geliyodu kafayı yedi adam yolun ortasında.. D:
mustafa pıslık yaptı ben napıyım :D
yalnız bursada öyle bi M3 yok:D tanımlara uyan araba ya 3.18 ci yada 3.20 ci olması lazım M paket beyaz tavanı siyah....
öylede olsa o araba benım olsa yakardım herhalde arabayı mustafa sormak lazım yanyana medıa park lambalarında denk gelmısler o ara telle konusuyodum adam bana pıs pıs bakıyor dıye soylendı:D:D
herkese ıyı geceler emegı gecen kardeslerıme telekkur ederım sızlere ıyı geceler sabah ıs var malum görusmek uzere :D

eğer dediğiniz araba BS plakaysa o araba 3.16 ci onu söylüyeyim:D boşuna kendimizi kandırmayalım sonra:):)

Geri