bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fuar da Buluşma Noktası olarak da, Arka taraftaki giriş kapısının önünü öneriyorum arkadaşlar.Ön tarafta hem park yeri sorun olur hem de kalabalık olacaktır.Fuara Buttim tarafından gelecek arkadaşlar ilk girişten değil de, binanın tam arka tarafındaki girişe gelsinler. Üstelik arka taraftaki otoparkda daha müsait oluyor, araçlarımızı daha rahat parkederiz.İrtibat için bana ulaşabilirsiniz : 0532 4245946 .Dediğim gibi +5 bilet bende var, ayrıca bir arkadaşımda bilet geitrecek, giriş sorun olmaz.

Güncel Liste:

1-görkem
2-haydar
3-serhat (arabam yetişirse,inşallah)
4-kenan şenyurt
5-berker
6-nihat

Son düzenleme:
Berker Bey'e burdan da teşekkürlerimi ileteyim. Yarınki görüşmeye bende katılmaya çalışacağım. Herkese selamlar...

Fuar da Buluşma Noktası olarak da, Arka taraftaki giriş kapısının önünü öneriyorum arkadaşlar.Ön tarafta hem park yeri sorun olur hem de kalabalık olacaktır.Fuara Buttim tarafından gelecek arkadaşlar ilk girişten değil de, binanın tam arka tarafındaki girişe gelsinler. Üstelik arka taraftaki otoparkda daha müsait oluyor, araçlarımızı daha rahat parkederiz.İrtibat için bana ulaşabilirsiniz : 0532 4245946 .Dediğim gibi +5 bilet bende var, ayrıca bir arkadaşımda bilet geitrecek, giriş sorun olmaz.

Güncel Liste:

1-görkem
2-haydar
4-kenan şenyurt
5-berker
6-nihat

mantıklı abi bencede arkada buluşalım ama nasıl birbirimizi tanıcaz:) abi madem sen numara verdin herkes senin teli kaydetsin sen nerdeysen oraya gelerek toplanalım biraraya.. ama 8e kadar içeri girme herkes o saate kdr gelmiş olur inş..

Tamamdır, ben arka kapıda beklerim, saat 20.00 den evvel de orada olurum. Şu an 6 kişiyiz, bende de +5 bilet var, herkese yetecek.Benim bir arkadaşım da fazla biletle gelecek, dolayısı ile sorun olacagını sanmıyorum.

Güncel Liste:

1-görkem
2-haydar
4-kenan şenyurt
5-berker
6-nihat

Bu arada nasıl tanıyacagız mevzusuna gelince, ben bir A4 kagıdına mümkün oldugunca büyük bir OPELİM.NET yazarım ve elimde tutarım, kapıda benden başka kimse elinde OPELİM.NET yazısı ile beklemez herhalde :)

berker abi gerek yok kağıda sen telini werdin herkes arar orda seni.. zaten oralarda telefon elde el kol işaretleri ile birbirimizi buluruz.. sese gel falan dersin sen :)

evet beyler, akşama fuar alanındayız, agaç etmeyin beni orada :)

Güncel Liste:

1-görkem
2-haydar
4-kenan şenyurt
5-berker
6-nihat

Geri