bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynenn telefonla olmuyo siteleri açıpta okucam diye kanser ediyo valla alıcam bu aralar bişeyler çok inat ettim ama tak etti artık:)

Hayırlı olsun şimdiden :) Ben bi balkona cıkıyorum oda cok sıcak serindir dışarısı az da olsa. Allaha emanet görüşmek üzere.

selam millet bayadır girmedim. face te fln görenleriniz war sanırım pazar günü sivil polislerle azcık tokuştuk.ben sivil polis olduklarını biraz daha geç farketseydim adamlar beni baya hırpalıyacaklardı ki diğer arabanın plakasının sivil polis oldunu anladım we (bu lafı mecazi anlamda kullanmıyorum ayı gibilerdi:) ) ayıya dayı dedik kurtulduk.tabiki suçlu kim çıktı sizce tahmin edin..:) kasko fln war allahtan.. dikkat edelim beyler başa gelince çok kötü bişey.. bu arada adamın araba yamuldu bende bi jant eğrildi..

ayrıca burak kardeşime çok tşk ederim. bana yardımcı oldu. cami yaptırmış kdr oldu :)

ayrıca burak kardeşime çok tşk ederim. bana yardımcı oldu. cami yaptırmış kdr oldu :)
gumaydın hayırlı işler beyler:)
aga problem degıl herkese yardımcı oluruk oldukta bende teşekkur ederım allah başka kaza bela vermesın napcan ben raporu okudumda polısler ışıne geldıgı gıbı haklılar ;)

Geri