bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cok dıkkat cekıyorum berker abı tuv sokagına gırdım lpg teklemeye basladı tuvde calısan eleman kankım 12,30 ıs basi yapıcaktı dedım araba lpg de teklıyor benzınle calısıyor normal gecermı gecer dedı sen gec gelcem yanına neyse yarım saat erken geldı benım ıcın yanıma geldı evrakları ıcerıye vercem o ara dedım kornaya bakıyım dedım anam korna calısmıyor kankıme dedım aga calısmıyor korna napcaz sen evrakları hallet ben kurcalıyım sagını solunu belkı olur neyse ıcerde ısım bıttı önumde 3 araba var kankam dedı bosver olmuyor korna elektırıkcıye gıdersın muayne sonrası 15 dk ek1 acar gönderırım senı dedı o ara sıra beklerken kornanın sıgortasını buldum duzeltım caldı tabı arkadaş ıcerde vardıye aldı arabamı aldılar far ayarı kusurlu olarak gectım sadece baska bırsey cıkmadı valla kankım olmasa mokokoydu her yerde tanıdık olcak arkadas gerısı yalan bunu bırkez daha anladık bugun :D

ışe gıttım 13 30 ıs bası yaptım gunum yedım yarım yogmıye allah bereket versın iş cıkışı kafam bozuktu araba teklıyor ulan dedık arkadaşlara kartınge gıdelım gıttık sıtres attık valla ıyı mazotlamışlar yerlerı frenler hıc yoktu zaten duz yolda bıle yan verıyor makıne :D
akşam usttu gıttım gazcıya baktık arbaya araba teklıyor benzınde normal LPG enjoktör u 1 tanesı hakkı rahmetıne kovusmuş olacaga ölcege cagre yok derler ınandık nazar mılletın gözu kalıyor maşallah dıyenımız yok gözu kalının gözu cıksın dedık ya yaptırdım geldım eve soguk karpuz soguk su ustune ıyı gıttı :D
bu arada ıyı kandıller ;)

Geçmiş Olsun Burak, en kocamanından MAAŞALLAH :good:

Geri