bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olmadı öyle bir babamız :D arabayı yeni aldığımızda zorla bindirip bir tur attırdım bıkmış artık arabadan bilmediğinden değil 30 senedir büyük araç kullanıyor :)

Babam araba sürmekten çok keyif alır. :D Çok seviyo araba sürmesini. :D Dizel olsa durmaz hiç sanırım. :D

Benimki bi kere bile oturmadı şu şoför koltuğuna. Ehliyet var ama tecrübe yok. Gerçi çocukken arkadaşları kaza da vefat etmiş. Onunda etkisi büyük diye düşnüyorum. Kendisi anlatmadı gerçi ama amcamdan duymuştum.

Bizimkine farketmiyor dizel benzin gaz :D Senede 10.000 km yapıyoruz ortalama 1000 km sini anca babam geziyordur oda çok yağmur falan yağarsa gideceği yere gider o kadar :)

Emre kazanın büyük etkisi vardır benim arkadaşımda önümde trafik kazası geçirdi 1-2 ay tedirgin araba sürdüm Allah kimseye vermesin.

Bi bakalım abi Pazar günü. :) Olmadı alır yatırırız evde de. Bass kabini nasıl büyük mü ? Fotosu falan var mı ?

30 cm 800W Burak. Mediamark'in sitesinde ürünleri gösterse gir bak dicem ama yok bende kağıdı vardı bulursam foto çeker eklerim kardeşim.

Araba arıyoruz;

Babama bi araba öneriyorum,herşeyden önce sorduğu soru şu;

Ara hızlanmaları nasıl,makaslarda seri mi ? 0-100 kaç sn ve bagaj hacmi ne kadar. :D

:kop: :kop: :kop:

Ne işi var bagajla Burak ?

Abi biz inşaat işi yapıyoruz ya.

Bizim bagajda keser falan olur hep. :D İki tane kasa var bagajda,içleri dolu. :D Ve bagajın geri kalan kısmıda dolu. Ya internette okudumda,bu torpidonun altına falan bass yerleştiriyolarmış ? O nasıl oluyor ? Öyle bir şey yaptırsam ? Kolçağın oraya falan ??

Abi biz inşaat işi yapıyoruz ya.

Bizim bagajda keser falan olur hep. :D İki tane kasa var bagajda,içleri dolu. :D Ve bagajın geri kalan kısmıda dolu. Ya internette okudumda,bu torpidonun altına falan bass yerleştiriyolarmış ? O nasıl oluyor ? Öyle bir şey yaptırsam ? Kolçağın oraya falan ??
topıdoyu duşur de stabılıze yolda başlasın her yerı oynamaya :D

Geri