bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın,
İşe arabayla geldim otopark parası vermemek için kaç sefer döndüm iş yeri önünde otopark parasını gaz olarak yaktım yine gittim otoparka koydum arabayı :D Akıl karı mı şimdi bu yaptığım :D :D

İşyerinin önünde yer açılınca parktan çıkart boşalan yere koy abi. :kop:

şaka maka kılımaya gaz bastirmam lazım azalmış ateşimi söndurmuyor :D:D
etgrulgazı lısesınde kpss ıcın gıttım arkadaşımını göturdum ne kızlar varya sira beklıyorlar hahah ya işte sıra gelmıyorrr ya söylunuyorlardı yarım saatte halletık özel söktorde calısıyoruz öglen ıse gıtcez dedık tamam hemen sıraya aldılar kizlar yuzumuze mal gıbı baktı ay kiz bunlar bızden öncemı gelmışlerdı ne guldum ya ayar ettık resmen öyle kasılmayla kırıtmay olmuyor bu işler hehee :D

şaka maka kılımaya gaz bastirmam lazım azalmış ateşimi söndurmuyor :D:D
etgrulgazı lısesınde kpss ıcın gıttım arkadaşımını göturdum ne kızlar varya sira beklıyorlar hahah ya işte sıra gelmıyorrr ya söylunuyorlardı yarım saatte halletık özel söktorde calısıyoruz öglen ıse gıtcez dedık tamam hemen sıraya aldılar kizlar yuzumuze mal gıbı baktı ay kiz bunlar bızden öncemı gelmışlerdı ne guldum ya ayar ettık resmen öyle kasılmayla kırıtmay olmuyor bu işler hehee :D
Astra G cilerin gaz dolum zamanı gelmiş demek ..Bizim Gürkan da gaz bastıracak, Servis 100 lira demiş dışarıda doldurtacak sanırım

Geri