bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu klima gazını nerde bastırabiliriz. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ama öyle tüpten falan değil cihazdan doldurcak yer lazım :)
emre haftaya cumartesi beraber bastıralım senle son sıstem cıhazla yapılıyor eskı gaz kacagı testı ve eskı gaz cekılıp yenısı basılıyor bızım kankının kankisi :D
Bu klima gazı sadece analog klimalaramı basılıyor ? Yoksa bütün klimalara mı ?
her kılımali araca baslılıyor ;)

Dün hallettim abi onu :) Coşkunöz'ün arka tarafında bi ticaret lisesi var hayati kurtcan diye gittim oraya boş bi kağıda liste yapmışlar gelen ismini yazıyor. Neyse yazıyım dedim bende bi baktım 83. kişiyim. Dedim sıra kaçta, dediler ki daha 29 da :D eyvah dedim yandık :) Dershaneden bi arkadaşım denk geldi orda dedim sen kaçıncısın falan dedi 39 hadi iyisin dedim falan geçti öyle muhabbet. Sonra dedim çocuğa burası çok kalabalık ben bi gidiyim coşkunöz'e bakayım dedim. Gittim gitmez olaydım daha kalabalık orası. Neyse döndüm geri tam okula girdim bi baktım arkadaş çıkmış gidiyor. Hayırdır dedim ya nereye böyle sıra çabuk geçmiş falan. Biri içerde olay çıkardı, ortalığı kızıştırdı sonra çıktı gitti dedi. Bende onun yerine girdim dedi :) Dedim o zaman senin sıra boşa çıktı onda da ben giriyim falan öyle girdim abi anlıcağın :) Daha 47 kişi vardı önümde :D Millet nasıl tip tip bakıyor ama görmen lazım. Hoş bişey değil belki bu yaptığım ama hiç kusura bakmasınlar bu zamanda böyle uyanıklıklar yapmadan olmuyor :D

bizim gıttıgımızde kızlar vardı mecburı zaten söyluyosun özel sektör calısıyorum gıtmem lazım dıye hoca bagrıyor işi olan varmı acıll calısan falan :D
emre sen calısıyormusun ?

dönem baslayıncamı gırcenmi yoksa sana bı iş ayarlıyım fabrıkada takıl bızle :D

Geri