bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi geceler arkadaşlar :) burak eline sağlık fotolar guzel olmuş ama birinde iyice yamyam çıkmışım :D

fabrıkada calısan arkadasımız mudanya yolunda trafık kazası gecirerek vefat etmış ya cumartesı olmus yada pazar gunu cok uzuldum 23 yasında gencecık cocuk allah ailesıne yardımcısı olsun :(

ALLAH rahmet eylesin,trafiğin şakası yok,çok dikkat etmek lazım,ALLAH böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın inşallah....

ALLAH rahmet eylesin,trafiğin şakası yok,çok dikkat etmek lazım,ALLAH böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın inşallah....
eyvallah sagol ılhan 2008 amcamınoglu kaybettum sımdıde bı arkadasımızı trafıge kurban verdık şakası yok :(
ıyısınız beyler ınsallah bı yaramazlık yok burak nargıle ıcerken tekleme yapmış dıye duydum:)

eyvallah sagol ılhan 2008 amcamınoglu kaybettum sımdıde bı arkadasımızı trafıge kurban verdık şakası yok :(
ıyısınız beyler ınsallah bı yaramazlık yok burak nargıle ıcerken tekleme yapmış dıye duydum:)

Abi bi sorun yok ya,güldürüyolar güldürüyolar sonra öksürünce bize patlıyor. :D Şimdi savunmaya girmiyim hiç. :D :D

Başınız sağolsun abi. :/

Geri