Ooo gençler muhabbet koyu Allah bozmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu işin şakası allah kımseye kaza bela göstermesıın gercı arabada bırsey kendı gözumle gördum tampon cızılmış sadece pastayla cıkar allah beterınden saklasın olcaga ölcege care yok kurban kesmesı lazım
sen dikkatli bakmamışsın o zaman abi 3-4 yerde boya kalktı ve tampon şişti... boyanması lazım...bu işin şakası allah kımseye kaza bela göstermesıın gercı arabada bırsey kendı gözumle gördum tampon cızılmış sadece pastayla cıkar allah beterınden saklasın olcaga ölcege care yok kurban kesmesı lazım
sen dikkatli bakmamışsın o zaman abi 3-4 yerde boya kalktı ve tampon şişti... boyanması lazım...
yok msn falanmsn de yazma!!!abi msn
o bırsey degıl ya ya bagaj kapagına denk gelse moral bozardı işte neyse sıyırmış gecmışşsınsen dikkatli bakmamışsın o zaman abi 3-4 yerde boya kalktı ve tampon şişti... boyanması lazım...
elektırık ısı olursa yardım ederım berker abı başım ustune
mınubese bındım başım dönuyor mıdem bı tuaf oldu araba tutmaya başladı eve geldım tansıyonum 10 duşmuş eve zor attım kendımı ya bırden oldu bana böyle bırşey