bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak dedin ya 2 bin devirde gaz çekince silkeliyor die bunu tüpteykenmi yapıyor
benim araç benzinli banada oluyor mesela ikinci vides giderken bin beşyüz 2bin devirde bazen hopluyor araç gazdan çekincede aynısını yapyıor

Aynisini yapiyor araba ariza göstermiyor ama çekiş dengesiz lgpde hata yok usta bi zaman demişti ateşleme bobini bozulmaya başladiginin sinyalini veriyor dedi benzindede ilerde hissedicen bozulmaya başlar demişti senın arabaya bakmak lazim benim egr ve bogaz ve enjektör temizletmıştim bir tek ateşleme bobini kaldi :)

Erken çıkarsam ararım abi seni otosansit yakın zaten bana 10 dakikaya gelirim benim tek sorunum rolanti çekişinden falan memnunum ben arabanın :)

bnm enjektörleride temizlemişler geçen eksoz filan sökmüş almışlar bakmışlar ama birşey çıkmadı 2 gün önce servisteydim dedi bide benzincini değiş bi dene ateşleme filan birşey demedi yani

bnm enjektörleride temizlemişler geçen eksoz filan sökmüş almışlar bakmışlar ama birşey çıkmadı 2 gün önce servisteydim dedi bide benzincini değiş bi dene ateşleme filan birşey demedi yani
bozuk olsa bile benzinde pek belli olmuyor bobin lgpde kendini belli ediyor degişmedıgim onlar kaldi onlarida degiştim sonucu görucem

mustafa 150ye 2.el lastik aldım sen sıfırı 145 diyosun.. küfür etsen daha ii

Geri