bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu arabalara güncelleme varmış benim geçen haberim oldu mustafa abiyle servise gidince. ama dedi kampanya bitti belli bi tarih aralıklarında yapmışlar bu güncellemeyi. o gün bize izmir yolundaki servis güncelleme elimizde yok demişti. nette okudum biraz artıları var gibi gözüküyor bu güncellemenin yaptıranlar gayet memnun. bende şimdi yaptırmak istiyorum. ama bulabilir miyiz acaba yazılımı ? yalova yolundaki servis acaba mustafa abiye ecoflex mi attı yoksa arabayı direk orjinaline mi çevirdi bu kafama takıldı ?

ya bu arabalara güncelleme varmış benim geçen haberim oldu mustafa abiyle servise gidince. ama dedi kampanya bitti belli bi tarih aralıklarında yapmışlar bu güncellemeyi. o gün bize izmir yolundaki servis güncelleme elimizde yok demişti. nette okudum biraz artıları var gibi gözüküyor bu güncellemenin yaptıranlar gayet memnun. bende şimdi yaptırmak istiyorum. ama bulabilir miyiz acaba yazılımı ? yalova yolundaki servis acaba mustafa abiye ecoflex mi attı yoksa arabayı direk orjinaline mi çevirdi bu kafama takıldı ?
mustafa orjıne döndu dıye bılıyorum telefonunu verıyım adnan beyın ara konuş ıstersen bılgı al emre :)

biraz araştırayım ben onu abi olmazsa isterim senden.
araştırmana gerek yok dırek arıyorsun adnan beyı guncelleme muhabbetını soruyosun aklında soru işaretı kalmıyor guncelleme varsa cok ıyı bence 30 tl falan olması lazım astra g yı guncellemişlerdı forumda duymustum :D

s.a beylerrrr.. jantları şu emrenin yüklediği resimdeki gibi subaru jantlarının sarısına boyatsam nasıl olur? bana renk tavsiyesi olan ??

Geri