Abi şimdi araba yok çıkıcak. Bi ehliyet alamadık yaa. Arabayı boşalttım bugün,bi ev malzemesi çıktı içerden kola mı ararsınız kutu kutu sakız mı,şortmu telmi keser mi çivi mi.
Valla buro piyasa saglam sabah denize gıderim artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi şimdi araba yok çıkıcak. Bi ehliyet alamadık yaa. Arabayı boşalttım bugün,bi ev malzemesi çıktı içerden kola mı ararsınız kutu kutu sakız mı,şortmu telmi keser mi çivi mi.
İyi akşamlar arkadaşlar sizlere Balıkesir/Burhaniyeden yazıyorum..Taşınma bitti bende bittim Bir kaç gün kafa dinleyeceğiz kısmetse..
Berker nakliyeciler eşyaların anasını belledi sen çok talihliymişsin ben öküzlerine denk geldim anlaşılan
burak fsm canli tavsiye ederim ordan işe geçtim
Bunlar 3 - 5 ekipmiş bana kötüsü geldi sanırım... Neyse sağlık olsun diyelimHaydaa ,üzüldüm ya bende dahil eşya taşıtan herkes adamlardan memnundu bende gönül rahatlığı ile sana önerdim, kusura bakma gerçekten
dun geceyımı dıyon ya dun gece şırınevler ust gecıtıne gelmeden konvoy halınde kaza olmuş ölu de var dıyolardı ıyıkı ben görmedım arabayla gıttım işeGünaydın.
Burak abi ben çarpmadım başka biri çarpmış çok kötüydü yerde eşyaları falan
yokya görmedım eskı bursa sporlu deli selımde ordaydı durum yıyoduk baktık porshe yanıştı sıyah bırsey usttu acık opel spor otomabıl vardı baya canlıydı bırtanede astra h gördum ıcı kız doluydubizi görmedin mi orda yahu
gecmiş olsun burak abıBunlar 3 - 5 ekipmiş bana kötüsü geldi sanırım... Neyse sağlık olsun diyelim