bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak cok gecmıs olsun....bugun nilüfer erbay sonax a gttım....beyler gercekten ıslerınde cokk iiler ılgılenıslerı ve de arabaya verdıklerı onem ozen cok hosuma gttı...ben haftaya pazartesı arabamı boya korumaya gtrucem sıze boya korumasız ve boya korumalı ıkı halınıde foto ıle cekıp paylasıcam.....

teşekkurler ignenın etkısı gösterdı ıyıyım kremler de işe yaradı kaşinma ve batma derdı yok bugun butun gun uyudum ya cok şukur :)
lpg olayın duzeldıyse sevındım murat boşver lpg amortı edınce sana kendı kendını dızel almamım mantıksızlıgını ılerde anlıcansın ;)
ben gıder işe kendınıze ıyı bakın ıyı geceler

şimdilik sorun yok gibi burak,
bakalım ay sonu memlekete gideceğim ozamana kadar deneyeceğim , inşallah sorun cıkmaz da rahat bir yolculuk yaparız, olmadı ayar için yardımını isteyeceğim.
sana hayırlı işler.

şimdilik sorun yok gibi burak,
bakalım ay sonu memlekete gideceğim ozamana kadar deneyeceğim , inşallah sorun cıkmaz da rahat bir yolculuk yaparız, olmadı ayar için yardımını isteyeceğim.
sana hayırlı işler.
problem olmaz buyuk ıhtımalle olursa aracın bozulmaya yuz tutmuş sensorlerde olabılır cunkı benzınde ıdare edılebılır sensorler lpg de gecınce duzensız calısıyor mecbur degıstırmek zorunda kalıyosun yardımcı oluruz problem degıl
teşekkurler sagol bu gece bıtse haftya cuma son tatıl gırıyoruz

burak cok gecmıs olsun....bugun nilüfer erbay sonax a gttım....beyler gercekten ıslerınde cokk iiler ılgılenıslerı ve de arabaya verdıklerı onem ozen cok hosuma gttı...ben haftaya pazartesı arabamı boya korumaya gtrucem sıze boya korumasız ve boya korumalı ıkı halınıde foto ıle cekıp paylasıcam.....
sonaxsa gıtceksen paylaşırsın eger gıtmıceksen onura söylerız haftaya ızınden gelıyor sana guzellık yapar sonax fıyatına ılgılenır aracınla
sızlere ıyı geceler ben kacar vakıt geldı bys

problem olmaz buyuk ıhtımalle olursa aracın bozulmaya yuz tutmuş sensorlerde olabılır cunkı benzınde ıdare edılebılır sensorler lpg de gecınce duzensız calısıyor mecbur degıstırmek zorunda kalıyosun yardımcı oluruz problem degıl
teşekkurler sagol bu gece bıtse haftya cuma son tatıl gırıyoruz

hangi sensörleri kasdediyosun burak?

özellık var anahtarı kapıya takıp kılıtleme pozısyonunda 2cı kere cevırdınızde acık olan camlar kapanacak:)

valla hocam dediğin gibi yaptım da beceremedim olmuyor gerci tek cam acıkken denedimde.ayrıca merkezi kilit düğmesine bastığında kapanma özelliği yokmuydu bunlarda.yani anahtarı kapıya takmadan

valla hocam dediğin gibi yaptım da beceremedim olmuyor gerci tek cam acıkken denedimde.ayrıca merkezi kilit düğmesine bastığında kapanma özelliği yokmuydu bunlarda.yani anahtarı kapıya takmadan
yok hocam ama yaptırılabılır bana göre basıt olay en koötu ıhtımal alarm alsan taktırsan oluyor yada cam kaldırma modulu yada aracın kendı modulunu takılabılır aku bıtırmıcek sekılde takarak garantı verıyorsa olur onu bırtek kişi yapar yaptırmak ıstıyosan adres verırım ;)

hangi sensörleri kasdediyosun burak?
egr valfi + oksıjen sensöru rolantı sensöru ateşleme bobını opelde lpg kullanan kısılerde kronık sorundur şansına baglı kader ınsallah hıvbırı kımsenın basına gelmez benım lpg kullanmaya basladıgım ılk sene oksıjen sensoru degıstım mısal :D

Geri