bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevıldıgını bıl söyledıgın cumleler yanliş yere gıdıyor farkındasın dımı ben başkası olsa bıle şu forumda bıle başka yerde söyleme sen ne kötu cocuk oldun ya :)

sevıldıgını bıl söyledıgın cumleler yanliş yere gıdıyor farkındasın dımı ben başkası olsa bıle şu forumda bıle başka yerde söyleme sen ne kötu cocuk oldun ya :)

Ben lafı aramızda ki samimiyete bağlı olarak söylemiştim abi yani sana değildi o laf özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. :) Yani sana demedim öyle bir şey ki dememde yani özür dilerim.. :)

Ben lafı aramızda ki samimiyete bağlı olarak söylemiştim abi yani sana değildi o laf özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. :) Yani sana demedim öyle bir şey ki dememde yani özür dilerim.. :)
manyak forumda böyle bırsey denmıcenı bılıyosun samımıyetıne ınanmasam farklı şeyler yazardım ben degıl başkası olur bırı olur yanlış anlaşilir o yazıyıda sıl gözukmesın ofof:)

iyi günler herkese. burak biraz kendine gel sende bazen dozunu kaçırıyosun kardeşim ;)

neyse ben gıdıyorum garaja hamsının arabasını sanayıye göturcem otosansıtteyım gelmek ısteyen yanıma gelsın :D

Bugun söve söve agzim yamuldu bu tornacilari allah bildigi gibi yapsin neyse 5yolda tanidik bulduk rot balansci hallettik jant bleziklerini kirmiziya boyadim kampalarini deli oldu valla :)

Geri