kesin çalmışlardır o kafalıkları adam da bidaha o kadar para verip alamamıştır garibanEvt. Konuştum adamla,arabanın plakası ilanda var plakası ne dedim arabanın. Eczacıymış. İstanbulda bulduğumunda kafalarında monitör yokmuş tamam dedim kapattım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin çalmışlardır o kafalıkları adam da bidaha o kadar para verip alamamıştır garibanEvt. Konuştum adamla,arabanın plakası ilanda var plakası ne dedim arabanın. Eczacıymış. İstanbulda bulduğumunda kafalarında monitör yokmuş tamam dedim kapattım.
kesin çalmışlardır o kafalıkları adam da bidaha o kadar para verip alamamıştır gariban
tercih etmiştir de ettirmemişlerdir yada gerçekten tercih etmiştir güzel ülkemin güzel hırsızları işlerinin gereğini yapmıştır yada çakal araba sahibi onları okutmuştur arabayı satıyo diyeAdama sordum niye yok diğer 2008'lerde var diye. Dedi kolay çalınabilen bir şey olduğu için ilk sahibi tercih etmemiş.
tercih etmiştir de ettirmemişlerdir yada gerçekten tercih etmiştir güzel ülkemin güzel hırsızları işlerinin gereğini yapmıştır yada çakal araba sahibi onları okutmuştur arabayı satıyo diye
eğer öyle bişey istersen ben babanın sorcağı ilk soruyu biliyorumHepsi olabilir. Zaten alırsak arkalara 2 veya 3 numara film çektircem. Önlere 2 bu sefer. QQ'da 1 numara yaptırmıştık pişman oldum sonradan.
eğer öyle bişey istersen ben babanın sorcağı ilk soruyu biliyorum
ne gülüyosun olm genç adamsın yapabilirsin gayet doğal bişey cam filmi çektirmek