bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
söz vermıyım ama gelebılırsem uyarsa gelırım dun de bızım televızyon bozuldu kardesım sagolsun gece lambası nıyetıne kullanıyodu dun elımızde patladı göturdum tamırcıye 35 ty zor bagladık işi 15 sene ıyı dayandı televızyon :D

Babamdan ararım abi. :kop:

Bende öyle dedimde kendisine yinede uzmanlara soralım dedim Tolga :D
ınsallah öyledır :D
şaka bı yana dogan slx lerde var aynı uyarı neyse bızım abı geldı yanımıza surda bı lamba yanıyor ne bu dedı ya baksana arabada bışe yok gıdıyor dedı bı baktım balata lambası yanıyor dedım helal olsun tofaşa balata lambası bıle koymuş dedı balatan bıtıyor ondan yanıyor dedım hadı ya dedı gerısı +18 yazmıyım heha :D:D

Ahaha benim arabadada var aynı işaret ordan anladım bende bu çocuk bu hatadan dolayı korkup bir kaç binmedi arabaya :D

burak astra g hb 2009 1,6 tıwınport 9200 km de araba var cok temız alcaksanız ırtıbata gecırıyım telefon geldı tanıdık varsa verelım dıye duşunursenız alalım sıze kalem gıbı araba
dogrudur aksel aslında önemlı detay fren bu şakaya gelmez :)

burak astra g hb 2009 1,6 tıwınport 9200 km de araba var cok temız alcaksanız ırtıbata gecırıyım telefon geldı tanıdık varsa verelım dıye duşunursenız alalım sıze kalem gıbı araba
dogrudur aksel aslında önemlı detay fren bu şakaya gelmez :)

G'yi napcaz abi biz.. :D 1.6 Benzinli bide aboow.. :D Bide harbiden G'nin 2009 modelinin ne işi var ? :eek:

Var forumda hatta 2008 satiliklarda vardi 2009 bitti turkiyeye daha gelmiyor yurtdişinda uretim var :)

Ben arabayı bugün galeriye bıraktım tekrarda satsınlar diye şimdi ben satarsam araba ne alıcam baktım piyasaya bişeyde yok doğru düzgün çünkü max 15.000 liralık araba alıcam astra g almak çok istiyorum ama yok o paralara doğru düzgün araç :( w124 ü satmasam mı acaba :(

14Bine astra binersin de modeline opsiyonuna bagli her turlu suprıze açik olcan aksel :)

Son düzenleme:
Abi g kasa alırım alacaksam vectralara baktım vectra almak daha mantıklı gibi 98-99 model gerçi daha araba satılmadı dereyi görmeden paça sıvıyoruz :D

Geri