bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
49 gelmez söledimya sana bana en fazla 35 geliyor :D

ılk 3 ay 14 ondan sonra 49 modem hersey ıcınde kurulum falan fılan bıladere sınırlendım koskoca adamı dovucektım o olsun bu olsan gel lan sen ılgılen ozaman dedım kafayı sıyırttırdılar bugun bana murat geldı akşam yanıma gördu şımdı oturdum ya bı bok sahıbı olamadık gene

sakin ol internet işini bana bırak sen :)

kablosuz modemmı nedır antenlı bırsey gosterdı bugun bu olsun dedı bu yoksa normal gene kablosluda ufak bırsey bu olsun dedı dedım kablosuz olsun anten gene kabloluda nebılıyım modem daha buyuk oturaklı geldı kampanyalıymış bkurulum bedava falan fılan olmassa bılader ustune kurcam kafamı bunaltı pc atcam pencereden aşagıya ben de kurtulurum rahat ederım en sonunda öyle yapcam

atma bana ver ben satarım onu :D alırız sana laptop :D

Kablosuz modemden alsaydın ??

11. kattan hangi parça sağlam çıkar :D
ön tarafa at arkaya atma arabada mahvolmasın hahaha :D

beyaz honda cıstak cıstak geziyor ama tesisat berbat bagaj kapağı cızırtı yapıyor adam piyasa yapayım derken rezil oluyor :D

11. kattan hangi parça sağlam çıkar :D
ön tarafa at arkaya atma arabada mahvolmasın hahaha :D
artık nereye duserse :D
beyaz honda cıstak cıstak geziyor ama tesisat berbat bagaj kapağı cızırtı yapıyor adam piyasa yapayım derken rezil oluyor :D
o araba kevaşe oldu bı bok anlamadım napmayada calısıyor hıc uyumu da nezaman görsem pıyasa baba parası bellı gezınıyor

arabada araba olsa :D tamam honda ama adam biraz bakar yav ben hiç sevmedim onu :D

Geri