takarsa ne olur kı navı nın ıcınde ne ozellık var merak ettımReno navigasyon takarsa nolur ?![]()
Navigasyonlu Reno.:sorry:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takarsa ne olur kı navı nın ıcınde ne ozellık var merak ettımReno navigasyon takarsa nolur ?![]()
Navigasyonlu Reno.:sorry:
Geçmiş Olsun, bir sürü uğraş boşu boşuna...
gecmiş olsun burak abı
bu arada dıkkat edın nezle salgın var benıde aldı kurtulmaya calısıyorum ayakta durmakla zorluk cekıyorum ılacın etkısı gecınce ya halsızlık baslıyor sumuklu olduk![]()
Daha indirmedim bir kaç site üyelik istiyor en güncel halini arıyorum ..Bizim forumda varmıdır dedim mesajımı silmişlerabı benım de guncellemesı lazım heryerden cekıyor ama bazı yollar gorunmuyor bende radar dosyasını atsana özelden onuda yukleteyım olmassa![]()
Ya benim bahsettiğim mevzu görüntülü kameraları hatırlatma mevzusu başkada birşey değil bu ne tepkidir anlamak mümkün değil Polis bile radar olan yerde radar uyarısı koyuyor.. neyse ya salla gitsin ..ıllegal oluyor ondan sılmışlerdır forum kurallı abı![]()
boşver abı takma kafayaYa benim bahsettiğim mevzu görüntülü kameraları hatırlatma mevzusu başkada birşey değil bu ne tepkidir anlamak mümkün değil Polis bile radar olan yerde radar uyarısı koyuyor.. neyse ya salla gitsin ..
Fazla takılmamak lazım siteye..