bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:)
Dokunmatik ekranlı telefonları da sevemedim gitti
Gecen gun sehrekustunde elime bir brosur tutusturdular, TÜRK MALI platinium diye bir marka, bütün meshur modellerin çakmasını yapmışlar, Iphone 4 bile var :) bu markayı bilen duyan varmı,çin malı çakma almaktansa TÜRK MALI nı tercih mi etmek lazım

Gerçi çin malı çakma almayı düşündüğümden değil de markayı size sorayım dedim

Samsung Gt-B7320 omnia pro var berker abi satıyorum sana yaparım bi güzellik düşünürsen.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...emiz-garantili-b7320-omnia-pro-30123098/detay

Son düzenleme:
günaydınnnn bursaaaaa burakım nabusun??bursaya geldim en sonnda görüşelim uygun zamanda....
ıyıyım gökhan senı sormalı hoşgeldın ben almak ısterdım e72 butcem kısıtlı gokhan elımde telefon var satsam anca peşın o kadar verebılırım ılk etap bakalım görkem ıstıyor e 72 dusunuyor ben sana haber vercem ;)

ıyıyım gökhan senı sormalı hoşgeldın ben almak ısterdım e72 butcem kısıtlı gokhan elımde telefon var satsam anca peşın o kadar verebılırım ılk etap bakalım görkem ıstıyor e 72 dusunuyor ben sana haber vercem ;)
hacı zaten telefon 0 gbı eger telefonda bı arıza fılan olsa zaten ben satmam...kutusu.kullanım kılavuzu.faturası....ilk alındgı gbı duruyooo

Blackberry Bold 9000 tavsiye ederim Berker abi.

E72 bizim arkadaşta var,oda oldukça memnun..

hacı zaten telefon 0 gbı eger telefonda bı arıza fılan olsa zaten ben satmam...kutusu.kullanım kılavuzu.faturası....ilk alındgı gbı duruyooo

Biliyorum gökhan kanka taksit yapsan bana bomba olur :)

hayirlisi olsun kardeşim ozaman kismet

iyi geceler beyler
xenonla aran nasıl gökhan abi :D :D :D varmı bi problem ? :D

iyi geceler bursa :) ne zamandır giremiyorum siteye :)

Geri