iyi geceler beyler nasılsınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
estağfurullah abi de yardımcı olamadım ama en yakın zamanda çözücem o işi ama çay-kahve içmeye ayrıyetten beklerim....İyi akşamlar Bursa..
Burak 2 gündür Trakya daydım Bandırma -Çanakkale-Tekirdağ...ve aynı güzergahtan geri döndüm...Bizim dosya tıkır tıkır çalışıyor..haberin olsun bu arada Bursa içinide test ettim canavar gibi tüm noktalar var... Bursa + Yolboyu Hiç bir noktayı atlamadı..
Dönüşte Tolgaya uğradım kendisiyle tanışma imkanımız oldu..İlgine teşekkürler Tolga...
estağfurullah abi de yardımcı olamadım ama en yakın zamanda çözücem o işi ama çay-kahve içmeye ayrıyetten beklerim....
ıyı akşamlar beylerİyi akşamlar Bursa..
Burak 2 gündür Trakya daydım Bandırma -Çanakkale-Tekirdağ...ve aynı güzergahtan geri döndüm...Bizim dosya tıkır tıkır çalışıyor..haberin olsun bu arada Bursa içinide test ettim canavar gibi tüm noktalar var... Bursa + Yolboyu Hiç bir noktayı atlamadı..
Dönüşte Tolgaya uğradım kendisiyle tanışma imkanımız oldu..İlgine teşekkürler Tolga...